Pepsi a confirmat că Mountain Dew, băutura sa răcoritoare, poate transforma în gelatină trupul unei rozătoare! Mai puteţi bea aşa ceva?

  •  
  •  
  •  
  •  

Iată ce ştire am găsit pe site-ul The Smoking Gun:

Apărându-se într-un proces, în care un bărbat din Illinois (SUA) pretinde că a găsit un şoarece mort într-o sticlă de Mountain Dew, PepsiCo (producătorul sucului) susţine că, dacă acest lucru ar fi adevărat, rozătorul ar fi fost deja dezintegrat şi transformat într-o substanţă “gelatinoasă”.

Într-un răspuns la reclamaţia depusă de Ronald Ball, care pretinde că a găsit un şoarece mort într-o sticlă de Mountain Dew, în urmă cu aproximativ 3 ani, PepsiCo a depus o declaraţie şocantă a lui Lawrence McGill, un medic veterinar care pretinde că el familiarizat cu efectele acide pe care le au băuturile răcoritoare, ca Mountain Dew, asupra şoarecilor şi altor animale. Potrivit lui McGill, dacă un şoarece este scufundat în Mountain Dew între 4 şi 7 zile, rozătorul nu va avea nici urmă de calciu în oase şi structurile osoase, iar în timpul perioadei respective structura abdominală a şoarecelui se va rupe. În plus, cavitatea sa craniană (capul) prezintă, de asemenea, riscul de a se rupe în această perioadă de timp.

După 30 de zile de scufundare în Mountain Dew, tot şoarecele se va dezintegra până la punctul la care nu va mai fi de recunoscut. De fapt, soarele se va transforma într-o substanţă gelatinoasă, iar singura parte din rozător care va supravieţui va fi doar o parte din coada sa.

P.S. Aşadar, noi bem băuturi ca Mountain Dew, care poate transforma întreg corpul unui şoarece în substanţă gelatinoasă!? Şi mai dăm şi bani pentru asta? Adică, de unde să ştiu eu că nu are aceleaşi efecte distrugătoare şi asupra sistemului digestiv al oamenilor? Ultima dată când am băut Mountain Drew a fost acum 2 ani… în mod sigur a fost ultima dată din viaţa mea, căci n-am să mai pun gura pe aşa ceva, chiar de-ar fi să mor de sete şi să nu am la mine decât o sticlă de Mountain Dew!


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu