Site de secrete, stiinta si metafizica

Pentru istericii care susţin obligativitatea vaccinurilor: citiţi acest articol! În Mexic, 2 bebeluşi au murit şi alţi 39 au ajuns la spital, după vaccinare! Câte sacrificii inutile mai sunt necesare!?

19 26

vaccin copilDe câte ori n-am atras atenţia asupra pericolului vaccinării? De prea multe ori, dar cel mai emoţionant articol este acesta: Socant: un bebelus de 5 luni a murit dupa ce i s-au facut 8 vaccinuri! Autoritatile l-au incinerat pentru a ascunde adevarul! Şi lista de copii sau oameni care mor după ce se vaccinează nu se opreşte aici. La scurte intervale de timp, tot citesc articole din întreaga lume despre cum se îmbolnăvesc sau mor fiinţe umane după vaccinare. Ca, de exemplu, articolul acesta din site-ul mexiconewsdaily.com:

Doi copii au murit, iar alţi 39 se află în spital, după ce au suferit efecte adverse după vaccinările incluse în Programul Național de Vaccinare. Copiii (în număr de 52) au fost vaccinaţi împotriva tuberculozei, rotavirusului şi hepatitei B, dar imediat după aceea au început să sufere reacții alergice.

Institutul Mexican de Securitate Socială (IMSS) a declarat că a pornit o investigație și a dispus suspendarea tuturor vaccinurilor din întreaga țară. O echipa de oficiali din domeniul sănătăţii şi experţi a fost trimisă în oraşul mexican Chiapas (unde a avut loc incidentul) pentru a determina ce s-a întâmplat.

Copiii care au murit aveau doar 28 și 30 de zile. Din cei 39 de copii afectaţi, doar unul se află în stare foarte gravă, iar 14 nu se află totuşi în stare foarte bună.

Ministerul mexican al sănătăţii a declarat că vaccinarea s-a dovedit a fi una dintre cele mai eficiente strategii de sănătate publică, dar toate medicamentele, inclusiv vaccinurile, pot provoca reacții adverse, uşoare sau severe.

P.S. Ultimul paragraf din articol este chiar cinic! Oare ce părere au părinţii bebeluşilor celor morţi? E ca şi cum le-ai spune: “Sorry, dar în război mai sunt şi pierderi colaterale, în rândul civililor!” Dacă vaccinurile sunt periculoase şi au riscuri de deces, atunci de ce mai sunt obligatorii!? Asta am spus şi în alte articole, în special în ultimul articol pe această temă (Şi în România începe prigoana împotriva părinţilor care refuză vaccinarea copiilor lor! Acei părinţi vor sta 2 ani la închisoare, ca nişte infractori de drept comun!), în care arătam că e o nebunie şi o crimă să obligi părinţii să-şi vaccineze copiii, atât timp cât ştii că aceste vaccinuri pot duce la moartea copiilor (chiar dacă riscul e mai mic)! Nu ne jucăm aici cu viaţa copiilor… nu e ca o loterie obligatorie. Cine vrea să-şi asume riscurile vaccinării, în deplină cunoştinţă de cauză, e liber să o facă, însă cum să trimiţi la închisoare părinţii care nu vor să-şi vaccineze bebeluşii!? Cât de departe s-a ajuns cu aceste absurdităţi!?

P.S.2. Nu vreau să aud comentarii cretine în cadrul acestui articol, de genul: “Dar câţi copii ar fi murit dacă nu s-ar fi vaccinat!?” Răspunsul meu este simplu: nu s-a dovedit până în prezent că vaccinurile au combătut cu succes anumite boli; unele boli au regresat sau a dispărut, ca urmare a creşterii condiţiilor generale de trai, şi nu pentru că ar fi fost atât de eficace vaccinurile – citiţi mai multe AICI: Datele istorice ne arată că vaccinurile sunt făcute degeaba! Declinul bolilor infecţioase din ultimul secol se datorează creşterii nivelului de trai şi nu vaccinurilor…

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie