Pentru că nu i-a fost oferit accesul la teritoriul misterios al Shambalei din Tibet, Putin a ordonat două cutremure puternice în Nepal cu ajutorul tehnologiei HAARP! Criminalul!

  •  
  •  
  •  
  •  

putin criminalPrecum ştiţi deja, un nou cutremur s-a produs în Nepal, acum 2 zile, pe 12 mai 2015. Deşi de intensitate mai mică, este al doilea cutremur puternic produs după cel din 25 aprilie 2015, care a provocat peste 8.000 de decese. Citez de pe stirileprotv.ro:

Un cutremur cu magnitudinea de 7,3 s-a produs marţi în Nepal, zona cea mai afectată de seismul din 25 aprilie. Seismul a fost urmat de alte 3 replici, cu magnitudini în ordinea următoare: 5,6 – 5,5 şi 6,2. În capitala Kathmandu, oamenii s-au grăbit să iasă din clădiri. Mişcarea seismică s-a resimţit şi în capitala Indiei, New Delhi. Epicentrul cutremurului, care a lovit în apropiere de tabără de bază pentru escaladarea Everestului, a fost măsurat la o adâncime superficială de aproximativ 19 km.

Un cutremur cu magnitudinea 7,8 grade a lovit pe 25 aprilie Nepalul, provocând decesul a cel puţin 8.046 de persoane şi ranind mai mult de 17.800 de persoane. Oficialii Naţiunilor Unite au cerut comunităţii internaţionale să intensifice trimiterea de ajutoare în Nepal. În zonele sinistrate au ajuns doar 22 de milioane de dolari, deşi organizaţia a solicitat peste 400 de milioane.

Într-un articol de pe 26 aprilie (În ultimele 2 zile, în lume a avut loc un cutremur gigant (Nepal) şi o erupţie vulcanică uriaşă (Chile)! Alte cutremure şi erupţii vulcanice sunt peste tot în lume! Vine planeta X sau se foloseşte tehnologia HAARP?), ţinând cont de faptul că şi alte fenomene naturale dezastruoase se petrec în lume, mă întrebam dacă nu cumva se apropie “planeta X” de noi. Am însă informaţii noi (de fapt ipoteze) despre cele 2 cutremure puternice din Nepal. Se pare că de vină pentru aceste cutremure ar fi preşedintele rus, Vladimir Putin.

Astfel, există informaţii că Putin ar fi dat ordin ca Nepalul să fie afectat de două cutremure puternice, cu ajutorul tehnologiei SURA (un “HAARP” rusesc – vedeţi mai multe informaţii pe Wikipedia). De ce? Pentru că liderul rus s-ar fi înfuriat puternic pe liderii din Nepal care nu au acordat accesul trupelor speciale ruseşti pe teritoriul acestor mici ţări. Se pare că ruşii ar fi redescoperit o cale de a pătrunde în străvechiul teritoriu al Shambalei. Conform surselor budismului tibetan, Shambala este o ţară misterioasă din munţii Himalaya, locul înţelepciunii supreme. Ce vor să obţină ruşii din Shambala? Accesul la tehnologii nebănuite, care pot manipula materia din întreg Universul!

Bun… această este doar o teorie a conspiraţiei. Dar, dacă este adevărată, ruşine să-i fie lui Putin! Criminalul!


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu