Pentagonul se joacă de-a zeul vremii: dezvoltă raze de laser ce pot crea ploi şi fulgere! O ştire pentru a ascunde efectele HAARP?

2.568 vizualizari

pentagon vremeUn sistem de lasere ar putea fi folosit într-o zi pentru a controla vremea. Cercetătorii de la Universitatea din Florida Centrală (UCF) cred că au descoperit o modalitate de a induce schimbări în vreme, folosind două lasere.

Furtunile, fulgerele și condensurile sunt fiecare însoţite de cantităţi mari de particule, încărcate cu electricitate statică. Prin controlul acestor particule, ar putea fi posibil să se controleze formarea precipitațiilor și a fulgerelor.

Studiul esenţial pentru controlul viitor al vremii, a fost finanţat de un grant de 7,5 milioane dolari primit de Universitatea UCF de la Departamentul Apărării (adică Pentagon). Studiul cu lasere care pot produce precipitaţiile au fost detaliate în revista „Nature”.

P.S. Sursa ştirii este site-ul techtimes.com. Nu am dorit să insist cu detalii tehnice plictisitoare, căci nu acesta este scopul articolului. Ci doar ca să atrag atenţia asupra faptului că această ştire ar vrea ca noi să credem că în momentul de faţă guvernul american nu ar putea încă să controleze vremea. Din contra, guvernul american o face de zeci de ani cu ajutorul tehnologiei HAARP, dar nu doreşte s-o recunoască public, pentru că altfel ar ieşi la suprafaţă o serie de secrete înfricoşătoare, ca de exemplu producerea uraganului Katrina din 2005, cel care a făcut zeci de mii de victime în oraşul New Orleans (SUA). Elemente din interiorul guvernului SUA sau din alte agenţii americane au avut vreun rol în crearea sau amplificarea uraganului Katrina, folosind tehnologie militară avansată (vedeţi mai multe în cadrul acestui articol: Au creat americanii uraganul Katrina, cu ajutorul tehnologiei HAARP?).