Facebook
Orgoni Crystal

 

Pentagonul creşte brusc bugetul pentru noile bombardiere strategice americane cu 25 de miliarde de dolari! Dă vina pe eroarea umană, dar, de fapt, e vorba de “bani negri” care se duc pe cercetări avansate ultrasecrete!

bugetul negruSUA intenţionează să-şi schimbe flota de bombardiere strategice, prin aşa-zisul proiect LSRB, până la mijlocul anilor 2020. Fiecare bombardier strategic va costa circa 500 de milioane de dolari, iar pentru acest contract se bat două mari corporaţii militare: Northrop Grumman şi Boeing-Lockheed Martin.

Anul trecut, Forţele Aeriene Americane au anunţat Congresului că în perioada 2015-2024, costurile totale ale dezvoltării acestui bombardier vor fi de circa 33,1 miliarde de dolari. Oricum, o sumă absolut fantastică! Însă, anul acesta, pentru perioada 2016-2026, costul total al programului a ajuns la 58,2 miliarde de dolari! Adică, s-a majorat suma cu 76%, adică 25 miliarde de dolari, lucru care a atras atenţia parlamentarului de California, Jackie Speier, din cadrul Comisiei Parlamentare pentru Forţele Armate.

“Această creștere bruscă cu 76% a costului estimat este una alarmantă, pentru că ridică întrebări cu privire la gestionarea unui program important lipsit de transparență, nepermiţându-ne depășiri grave de costuri sau erori de dezvoltare, care ar priva Statele Unite de una dintre capacitățile sale militare de bază, a scris Speier. Răspunsul celor de la Forţelor Aeriene Americane, prin secretarul Deborah Lee James, a adăugat şi mai multă confuzie, pentru că cifra totală reală ar fi de 41,7 miliarde de dolari. 

Secretarul Apărării Aeriene a mai adăugat: N-a fost nicio schimbare în ultimii doi ani (…) Totul n-a fost decât o greșeală. A fost o greșeală regretabilă (…) Totul n-a apărut decât din cauza unei erori umane.”

Sursa: RT.com

P.S. “Eroare umană” de 25 de miliarde de dolari, cât bugetul României pe 1 an de zile!? Nu cred aşa ceva, mai ales ţinând cont de faptul că acolo auditul public este extrem de exact. Aici e vorba de altceva… de aşa-zisele “bugete negre” pentru operaţiuni şi arme secrete, ce nu sunt destinate publicului. Se anunţă public că se doreşte un program de înarmare de 58 miliarde de dolari, care costă, de fapt, mult mai puţin, 33 de miliarde de dolari, iar diferenţa de 25 de miliarde de dolari sunt “bani negri” care se duc la cercetarea pentru arme secrete. Şi astfel, în fiecare an, se scurg zeci sau sute de miliarde de dolari din banii contribuabilului american pentru proiecte ultrasecrete. Despre ele, am vorbit de mai multe ori pe acest site, pentru că au existat “scurgeri” pe Internet: Discurile de teleportare cuantică Northrop (Discurile de teleportare cuantică Northrop, cea mai avansată tehnologie pe care o au militarii americani! Cu această tehnologie, ei pot ajunge instantaneu, oriunde pe Pământ!) sau Bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50 (Bombardierul spaţial antigravitaţional hipersonic TAW-50, una dintre cele mai secrete tehnologii americane! El poate zbura şi în spaţiul cosmic şi poate distruge orice ţintă de pe Pământ cu armele sale ucigaşe!).

Orgoni Crystal

 

Articole inrudite