Pene masive de curent electric lovesc marile capitale ale lumii! De ce? Un corp ceresc gigantic se apropie de Pământ?

6.598 vizualizari

corp ceresc WashingtonŞtiţi că acest site prezintă întotdeauna mai multe ipoteze pentru evenimentele lumii, întrucât mass-media oficială ne manipulează atât de tare, încât prefer să vă prezint mai multe „adevăruri” (din care unul poate e autentic), decât să vă prezint o „mare minciună” (aşa cum face mass-media oficială). În acest articol vom vorbi despre penele de curent tot mai dese în ultima perioadă, despre unele din ele discutând şi eu în cadrul acestui site:

* O mare pană de curent a avut loc în Turcia pe 31 martie 2015 (Pene de curent generalizate au lovit Turcia! Oficialii nu exclud un atac terorist!). Citez din articol:

Mai multe pene de curent generalizate au lovit zeci de provincii din Turcia, oficialii spunând că de vină ar putea fi conexiunile cu Europa continentală. Întreruperile de curent electric au afectat reţelele electrice și cele de transport public, inclusiv sistemele de tramvai și de metrou din Istanbul. Un centru de criză a fost înființat în cadrul ministerului de energie. Prim-ministrul Ahmet Davutoglu a declarat că toate cauzele posibile sunt examinate, inclusiv un posibil atac terorist. Întreruperea a avut loc la ora 10:36, marţi dimineaţa, pe 31-03-2015. Până după-amiaza, compania turcă de transport de energie electrică (Turkish Electricity Transmission) a declarat că doar 15% din Istanbul si Ankara aveau asigurate alimentarea cu energie electrică. Cu toate acestea, televiziunea turcă a raportat că electricitatea a fost restabilită în orașele Edirne, Tekirdag, Erzurum și Trabzon.

* O pană de curent s-a produs în Olanda pe 27 martie 2015. Citez de pe rt.com:

Zone mari din Olanda au rămas fără curent electric. Nordul țării a fost afectat, în principal, operatorul olandez de electricitate spunând că întreruperea a fost cauzată de o suprasarcină la rețea de energie electrică. Capitala Amsterdam a fost lovită, împreună cu zona din jurul Aeroportului Schiphol. Twitter a raportat unele spitale din Amsterdam au rămas fără curent, în timp ce tramvaiul și rețelele de metrou au rămas, de asemenea, nefuncţionale în capitală.

Referitor la aceste 2 pene de curent, în cadrul articolului de pe 3 aprilie 2015 (NATO se joacă cu focul! După ce sistemul cu laser HELLADS a doborât din greşeală avionul Germanwings, ulterior a produs pene de curent masive în Olanda şi Turcia! Opriţi experimentele militare periculoase!) emiteam ipoteza că ele ar fi fost produse de sistemul cu laser HELLADS al NATO. Dar, totuşi, aceste pene de curent au apărut nu doar în Europa, ci şi în alte părţi ale lumii, ca, de exemplu, în capitala SUA, Washington, aşa cum putem afla dintr-o ştire de pe 8 aprilie 2015, publicată pe protv.ro:

Capitala Statelor Unite a rămas câteva ore fără curent electric. Inclusiv în centru, unde se află instituţii nevralgice: Casa Albă, Departamentul de Stat şi Capitoliul. Problema a fost rezolvată după două-trei ore, iar compania de electricitate a anunţat că a fost o cădere de tensiune pe o linie principală de distribuţie. „Pentru moment, nu vedem nicio legatura cu terorismul”, a precizat Departamentul Securităţii interne. Dar, persistă temerile că reţeaua electrică americană poate deveni ţinta unor piraţi informatici, aflaţi în solda unor puteri străine.

O altă pană de curent majoră a avut loc pe 1 aprilie 2015 în capitala Marii Britanii, Londra, aşa cum putem citi de pe site-ul mirror.co.uk.

În concluzie: în mai puţin de 2 săptămâni, au avut loc 4 pene de curent generalizate, afectând 4 ţări (Turcia, Olanda, SUA, Marea Britanie) şi capitalele lor (Ankara, Amsterdam, Washington şi Londra). Să fie toate acestea doar o coincidenţă? Sau se întâmplă ceva ciudat în lume? Să fie vorba de un atac terorist?

Există însă o altă ipoteză şi mai interesantă: aceea că toate aceste pene de curent au fost provocate de apropierea unui corp ceresc masiv de Pământ, acest corp masiv trimiţând pulsuri electromagnetice puternice care efectează reţelele din întreaga lume. Dar, cele mai vulnerabile, par a fi reţelele electrice situate foarte aproape de mare: interesant e faptul că trei dintre oraşele afectate (Washington, Amsterdam şi Londra) sunt citadele joase, situate aproape de ţărmul mării. Un alt oraş afectat, foarte aproape de ţărmul mării, este Istanbul din Turcia. Dacă această ipoteză e corectă, atunci, în perioada următoare, ar trebui să mai asistăm la mai multe asemenea pene de curent.

Aşadar, ce se întâmplă?