Pe Pământ, a existat o civilizaţie universală – Tamana -, ce vorbea o „limbă globală”, înainte de „Marele Potop”!


tamanaA existat vreodată o civilizaţie universală? Un cercetător din Hawaii, Dr. Vomos-Toth Bator, a argumentat că a existat o astfel de cultură și a prezentat peste 1 milion de nume de locuri din întreaga lume pentru a dovedi acest lucru.

La Borota-Kukula în Ungaria, la Borota în apropierea Lacului Ciad din Africa, la Kukura (Bolivia) și la Kukula (Noua Guinee) găsim case cu forme similare. Şi asta deşi cele 4 locuri sunt situate în 4 continente diferite ale lumii. În plus, Dr. Vamos Toth a găsit semne ale unei ceramici vechi de 6.000 de ani, în mai multe locuri din lume, cum ar fi Tordos (în Bazinul Carpatic al Europei), Egiptul antic și Banpo (în China), toate acestea arătând o conexiune uimitoare.

Toth explică apariția unor toponime identice în diferite părți ale lumii ca fiind dovada unei vechi civilizaţii, care a existat odată demult, şi care a numit-o Tamana. Toate aceste similarități în nume și expresii culturale, ce sunt separate la mii de kilometri, arată că în trecutul îndepărtat omenirea a avut acces la o cultură universală, care a existat înainte de „Marele Potop”.

Autorul a ales numele de „Tamana”, pentru că acesta (şi derivaţiile sale) este găsit în numai puţin de 24 de ţări din întreaga lume, printre care Afghanistan, India sau Australia. Interesant e faptul că „Tamana” în limba mandingo din Africa, în limba maghiară sau într-un dialect din limba hindusă înseamnă acelaşi lucru: „loc puternic” sau „bastion”. Se pare că oamenii Tamana aparţineau unei străvechi confederaţii numite Maa, care vorbeau aceeaşi limbă şi aveau aceeaşi cultură.

Oamenii din fosta civilizaţie Tamana ar fi putut veni din Africa Sahariană şi s-ar fi putut extinde în întreaga lume după „Marele Potop”, care ar fi putut avea loc în urmă cu 13.000 de ani, aşa cum credea cercetătorul Zecharia Sitchin. Precum se ştie, există o mențiune de existenţă a unui mare potop în aproape toate legendele popoarelor de pe această planetă, inclusiv în Biblie. Se crede că singurele zone care au fi putut fi ferite de Marele Potop au fost zonele muntoase din Africa Sahariană, situate în mijlocul continentului Africii, acolo unde inundaţiile devastatoare nu au mai ajuns.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO