Pe Marte a fost observat un artefact ce seamănă cu capul lui Obama! Ipoteză fantastică: este preşedintele SUA clona unui rege marţian străvechi!?

  •  
  •  
  •  
  •  

obama pe Marte 3Ia ghiciţi… ce lucruri incredibile s-au mai descoperit pe planeta Marte? Nici nu vă vine să credeţi… Ei bine, dacă acum o săptămână, în cadrul acestui articol (Un craniu misterios descoperit pe planeta Marte indică faptul că, în trecut, pe această planetă au trăit giganţi, la fel ca pe Pământ!) spuneam despre posibila descoperire a unui craniu pe Marte, astăzi, cei de pe canalul de YouTube Paranormal Crucible susţin că au descoperit într-o poză NASA de pe „planeta roşie” un artefact care seamănă al naibii de bine cu… capul lui Obama!! Şi asta după ce au folosit un software pentru a curăţa imaginea NASA (ce o puteţi observa la mărimea sa naturală AICI).

Iată traducerea videoclipului de pe YouTube:

– Un artefact remarcabil a fost fotografiat pe „planeta roşie” de către robotul spaţial Mars Curiosity. Artefactul, ce pare a fi un cap uman sau capul unei statui, a fost observat prima dată de cercetătorul ozenistic Scott C.Waring pe site-ul gigapan.com.

– Precum vedeţi, artefactul are caracteristici umanoide. Se pot remarca uşor doi ochi, un nas, o gură şi o bărbie. Şi o ureche uriaşă.

Obama pe Marte 1

– Ce este neobişnuit cu această relicvă îl reprezintă faptul că ea seamănă foarte mult cu preşedintele american Barack Obama. Dacă vom realiza o anumită colorizare şi vom adăuga nişte lumini şi umbre, vom observa foarte clar că acest artefact va semăna foarte bine cu cel de-al 44-lea preşedinte al Statelor Unite. Dar cum e posibil ca o statuie a preşedintelui Obama să fie găsită pe „planeta roşie”!?

Obama pe Marte 2

– Există teorii ale conspiraţiei care cred că preşedintele Obama este de fapt o clonă a unui vechi conducător marţian, care, la rândul său, descinde dintr-o linie genealogică regală extraterestră.

– Acest rege marţian s-a reîncarnat de asemenea şi în vechiul Egipt, luând forma faraonului Akhenaten. Aceasta ar explica de ce rămăşiţele unei vechi statui, ce aduc aminte de preşedintele Obama, există pe „planeta roşie”.

– Oricare ar fi adevărul, acesta rămâne deschis. Dar eu mă întreb adesea dacă vom ajunge vreodată la adevăr privitor la aceste anomalii, sau ele sunt destinate a rămâne în umbră, în întuneric…

P.S. Despre asemănarea preşedintelui Obama cu faraonul Akhenaten am scris şi eu un articol în decembrie 2010 (Preşedintele Obama este clona faraonului egiptean Akhenaten). Spuneam atunci următoarele:

„Există o ipoteză interesantă conform căreia Akhenaten este pionierul religiei monoteiste care mai târziu a devenit iudaismul. Se poate crea o clonă a unui faraon? Da.. prin inginerie genetică! De exemplu, într-un articol din “New York Times” din anul 1985 se spun următoarele: “Un material genetic uman, care s-a păstrat după mai bine de 2.400 de ani, a fost extras dintr-o mumie egipteană şi a fost dus în laborator (…) Analizele arată că fragmente substanţiale din ADN pot fi clonate”.

Tot în acel articol îmi puneam următoarele întrebări: „De către cine a fost Obama clonat şi cu ce scop? De ce trebuia ca un vechi faraon de acum peste 3.000 de ani să fie reînviat sub forma unui preşedinte al Americii?” Acum, dacă teoria aceasta a conspiraţiei (extrem de fantastică, recunosc) ar fi adevărată, avem şi răspunsurile: faraonul egiptean făcea şi el parte dintr-o linie genetică extraterestră regală ca şi „regele marţienilor”. Adică, conducătorii umani ai lumii sunt de fapt nişte clone ale extratereştrilor!??

Ştiu, râdeţi copios probabil faţă de aceste ipoteze paranormale, pentru că ni se par SF, dar haideţi să ne imaginăm măcar că ar putea fi adevărate. De ce nu? Cu tehnologiile actuale, orice se poate clona. Iar în vechime, se ştie că a existat o civilizaţie foarte avansată, ce a creat multe lucruri, deşi istoria ni le ascunde. Şi încă ceva: puneam în 2012 un articol „fantezie” (Preşedintele Obama s-ar fi teleportat pe Marte într-o misiune ultrasecretă de acum 30 de ani), în care un aşa-numit “călător în timp” (sau “crononaut”), pe nume Andrew D. Basiago susţine că ar fi ajuns cu Barack Obama pe Marte. Oare întreaga poveste n-a fost decât o parabolă pentru a arăta legăturile preşedintelui american cu istoria planetei Marte?

 


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page