Pe coperta revistei „The Economist”, aparţinând familiei Illuminati Rothschild, a apărut acum 11 luni data misterioasă de 13-11-15, data atentatelor teroriste de la Paris!

6.419 vizualizari

113-115 2La începutul anului 2015, în binecunoscuta revista „The Economist” a apărut o copertă pe care pe mulţi i-a derutat extrem de mult. Eu am dorit să scriu mai demult despre ea, să o analizez mai bine, dar, din păcate, alte proiecte m-au făcut să uit de ea şi nu am mai reuşit să scriu ceva. O fac însă acum, pentru că s-a creat o legătură neaşteptată, incredibilă, odată cu atentatele sângeroase de la Paris de pe 13 noiembrie 2015. Dar, despre ce e vorba mai precis?

Aşadar, în ianuarie 2015, revista The Economist” a publicat o copertă controversată denumită „Lumea în 2015„. Pe coperta sunt imagini ciudate, ca de exemplu un nor nuclear de tip ciupercă, Federal Reserve (Banca Centrală a SUA, deţinută de Rothschild) într-un joc numit Panic” și multe altele (vedeţi mai jos această copertă).

Poate că această copertă n-ar fi meritat prea multă atenţie, dacă nu am şti cu cine avem de-a face. Bineînţeles, cu celebra familie Illuminati, Rothschild, cea care deţine revista „The Economist”. E ca şi cum Illuminati ne-ar prezice lucrurile care se vor întâmpla în viitorul apropriat, şi, mai precis în 2015:

The Economist

Mai multe detalii despre simbolistica acestei coperţi puteţi găsi pe site-ul Vigilant Citizen, care face o analiză extrem de bună. Iată însă ce scrie acelaşi site despre o imagine ciudată în cadrul coperţii, adică două săgeţi înfipte în podea: pe o săgeată scrie 11.5, iar pe cealaltă scrie 11.3.

113-115

În partea din dreapta jos a coperţii apar unele simboluri mai criptice. Există o grămadă de murdărie pe podea și două săgeți pe care sunt înscrise 11.5 și 11.3. Sunt aceste nişte date de care ar trebui să ne gândim? De ce alături de ele se află o grămadă de mizerie? Dacă aceste cifre ar fi nişte coordonate, ele indică undeva in Nigeria. Afişează numere care pot fi cu adevărat înțelese doar de cei care știu”, unul dintre hobby-urile preferate ale Elitei Oculte.

Şi ţineţi minte că acest articol a fost scris pe data de 8 ianuarie 2015. Haideţi să ne gândim la aceste două combinaţii de numere: 11.5 şi 11.3. Singura combinaţie de numere posibile pentru o dată din 2015, în care s-ar întâmpla o „mizerie” este 13-11-15, adică 13 noiembrie 2015.

Au fost atentatele din 13 noiembrie de la Paris planificate din timp de către Oculta Mondială, care a acţionat prin intermediul teroriştilor ISIS? Aceasta e doar o ipoteză, nu o şi certitudine, dar merită să ne gândim la ea.