Site de secrete, stiinta si metafizica

Pe cerul Arcticii a apărut un vortex ciudat, cu trei raze luminoase. Portal, gaură de vierme sau experiment HAARP?

12 11

În ultimele zile s-a semnalat prezenţa unui posibil portal sau gaură de vierme în zona unei facilităţi miniere din Arctica. Fenomenul la care au fost martori mai mulţi oameni se pare că se întâlneşte destul de des în acea regiune.

Precum puteţi observa mai jos în videoclip, pe cer se poate observa un vortex uriaş, din care coboară trei raze luminoase. E foarte ciudat! În apropierea acestui vortex, se mai pot vedea nişte pete ciudate întunecate (o fi fost OZN-uri!?).

Întregul fenomen a durat cam 1 oră, înainte să dispară. Unii spun că ar fi un fenomen perfect natural, în timp ce alţii consideră că ar fi legat de un experiment HAARP (care se ştie că este un proiect al Armatei americane de creare şi manipulare a fenomenelor naturale, cu ajutorul unor antene extrem de puternice).

Dacă vă aduceţi aminte, anul trecut, în iulie 2011, vorbeam despre prezenţa unui halou de lumină misterios pe cerul din Hawaii (https://www.lovendal.ro/wp52/halou-misterios-pe-cerul-din-hawaii-o-gaura-de-vierme-in-galaxia-pegasus-sau-portal-de-calatorie-in-timp/). Deşi acel fenomen nu se aseamănă perfect cu cel din Arctica, totuşi ambele au forma unui halou pe cer… Ce naiba o fi?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie