Pe 27 iulie 2014 se deschid porţile iadului, iar pe 3 septembrie se închid… ne anunţă Apple! Acelaşi lucru ni-l spune şi o veche profeţie hindusă!

8.427 vizualizari

poarta lui HadesMai ţineţi minte de articolul de la sfârşitul anului trecut (iPhone ne anunţă că pe 27 iulie 2014 se deschid “porţile iadului”! Conspiraţie Apple-Illuminati pentru a ne pregăti pentru un eveniment groaznic?) despre faptul că pe 27 iulie 2014, Apple ne anunţa „deschiderea porţilor iadului”? Cum suntem foarte aproape de această dată, poate ar fi bine să vi-l reamintesc:

Siri este un asistent personal inteligent care lucrează cu o aplicaţie pentru sistemul de operare iOS de la Apple. Aplicaţia foloseşte un limbaj natural pentru utilizator, răspunzând la întrebări, făcând recomandări şi îndeplinând acţiuni virtuale în urma cerinţelor utilizatorului (…) Atunci când Siri este întrebat “Ce zi este 27 iulie 2014?”, asistentul îţi va răspunde: “E duminică. Pe 27 iulie 2014 se deschid Porţile lui Hades”!! Hades este zeul infernului la greci, aşadar am putea spune că se deschid “porţile infernului”! Întrebat ce zi este 28 iulie 2014, Siri răspunde “E luni, 28 iulie 2014″ şi atât, fără a mai adăuga altceva ca la ziua anterioară.

Bun, dar asta nu e tot. Dacă cineva îl va întreba pe acelaşi Siri ce zi este 3 septembrie 2014, acesta va răspunde: „E miercuri. Pe 3 septembrie 2014 se închid porţile iadului”. Aşadar, pe 27 iulie se deschid, iar pe 3 septembrie se închid! S-au gândit oare programatorii de la Apple să deschidă portalurile din lumea spirituală, invocând entităţi în lumea noastră, folosindu-ne de tehnologia modernă? Pentru că, să nu uităm, aşa cum am arătat într-un articol din septembrie 2013 (Siri, asistentul personal inteligent de pe iPhone, demonstrează încă o dată apartenenţa la Oculta Mondială a corporaţiei Apple), Siri este numele inversat al lui Iris, mesagerul zeilor în mitologia greacă, zeiţa care îi conecta pe zei de umanitate. Iris traversa cu viteza vântului, dintr-un capăt al altului al pământului, ajungând până în lumea subterană (Hades, iad). Dar, cine foloseşte în opinia publică astfel de mesaje inversate? Oculta Mondială, aşa cum o făcea marele satanist al secolului al XX-lea, Aleister Crowley. Acesta spunea: “Gândiţi invers, scrieţi invers, vorbiţi invers, mergeţi înapoi… acestea sunt căile de a intra în altă lume”.

În mod categoric, Apple ştie ceva de care noi nu trebuie să aflăm. Din 27 iulie 2014 şi până în 3 septembrie 2014 sunt exact 39 de zile. 39 reprezintă de 3 ori numărul 13, poate cel mai puternic număr ocult din istorie. Să aibă vreo semnificaţie? Dar, să vedem şi alte lucruri… Aşa cum putem citi în profeţiile din „Bhagavata Purana”, una din cărţile de bază ale hinduismului, ne spune că „o putere cosmică pe Pământ va fi cunoscută tuturor, atunci când Soarele, Luna şi Jupiter se vor afla în conjuncţie în zodia Racului”. Interesant e faptul că această conjuncţie va avea lor pe… 27 iulie 2014! Surprinzător, nu?

Unii mai zic că Siri este programat să explice sărbătorile religioase ale diferitelor tradiţii ale lumii, iar pe 27 iulie 2014 ar fi data în care s-ar deschide “porţile iadului” conform tradiţiilor chinezeşti. Alţii cred că are de-a face cu Ramadanul, luna sfântă a musulmanilor, care a început pe 28 iunie 2014 şi se va termina pe 27 iulie 2014.

Oare ce se va întâmpla în perioada 27 iulie – 3 septembrie 2014 pe Pământ? Să sperăm că nimic rău!