Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Pe 21 decembrie 2012, alinierea galactică cu centrul Căii Lactee ne va aduce sfârşitul lumii

134

alinierea galacticaPe 21 decembrie 2012, un eveniment real va avea loc: alinierea galactică a Pământului şi a Soarelui cu centrul galaxiei noastre, Calea Lactee. În această zi, de asemenea, Pământul termină un ciclu complet de rotaţie de aproape 26.000 de ani în jurul axei sale.

Iată şi motivul pentru care 21 decembrie 2012 ar trebui văzut ca ziua sfârşitului lumii (conform părerii unora). În anul 1984, oamenii de ştiinţă au descoperit faptul că în centrul galaxiei noastre se află o gaură neagră masivă. O gaură neagră reprezintă cea mai puternică forţă din Universul nostru, datorită super-gravitaţiei pe care o produce. Această gaură neagră este de aproximativ 40 de milioane de ori mai mare decât cea a Soarelui, iar forţa sa gravitaţională reprezintă factorul care menţine galaxia în mişcare, căci ea se roteşte asemenea unui disc uriaş în jurul centrului său.

Pe 21 decembrie 2012, atunci când Soarele şi Pământul se aliniază cu centrul galaxiei noastre (cu gaura neagră), se va deschide o “fereastră efemeră”, iar Soarele va fi lovit de un “suflu gravitaţional” din gaura neagră. Acest lucru va face ca astrul nostru ceresc să devină ca o minge de foc care va exploda, iar efectul va fi acela ca şi cum am arunca cu benzină într-un incendiu. Rezultatul va fi acela că Pământul va fi lovit de această explozie solară maximă. În cel mai bun caz, rezultatul va fi acela că vor fi afectate toate reţelele de telecomunicaţii şi de energie din lume. Dar ne-am putea aştepta şi la altceva: la schimbarea polilor Pământului, la erupţii de vulcani şi cutremure dezastruoase, care vor distruge o mare parte din viaţa de pe Pământ…

Să fim totuşi optimişti, şi să sperăm că alinierea galactică ne va ocoli 🙂

Orgoni Crystal