Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Patriarhul ortodox al Ucrainei cere arme de la americani! Incredibil! Îşi doreşte război, în loc să se roage lui Dumnezeu pentru pace!?

  •  
  •  
  •  
  •  

patriarhul FilaretPatriarhul Filaret, conducătorul Bisericii ortodoxe ucrainene, a cerut Statelor Unite să înceapă trimiterea de arme letale către Ucraina pentru a întări forţele guvernamentale, scris stiripesurse.ro. „Ne rugăm pentru pace în lume și cerem ca voi, Statele Unite, să vă îndepliniţi promisiunile pe care voi înşivă le-aţi făcut”, a declarat Filaret, şeful Bisericii Ortodoxe Ucrainene-Patriarhia de Kiev, în timpul unei conferinţe de presă organizată săptămâna trecută de o delegaţie a parlamentarilor ucraineni în Capitol Hill.

Legiuitorii ucraineni au cerut administraţiei Obama să furnizeze armele promise, pentru ca trupele guvernamentale să se poată apăra împotriva agresiunii ruse. „Și noi putem produce arme, dar vă rugăm să ne ajutați să protejăm integritatea teritorială”, a adăugat Patriarhul Filaret.

P.S. Am rămas uimit când am citit această ştire. Un patriarh al unei Biserici Ortodoxe să ceară arme americanilor!?? Omul ăsta, oricât de patriarh ar fi, şi-a uitat menirea de păstor creştin pe Pământ: el trebuie să se roage pentru PACE, şi nu să ceară arme pentru a aţâţa deja un conflict de război. Făcând apel la înarmare, el se mai crede creştin? Conducătorul unor creştini!?? El a citit măcar Noul Testament? Peste tot, creştinilor li se cere să ofere doar pace:
* Dacă însă cel necredincios se desparte, să se despartă. În astfel de împrejurare, fratele sau sora nu sunt legaţi; căci Dumnezeu ne-a chemat spre pace. (1 Corinteni 7:15);
* Deci, fraţilor, bucuraţi-vă! Desăvârşiţi-vă, mângâiaţi-vă, fiţi uniţi în cuget, trăiţi în pace şi Dumnezeul dragostei şi al păcii va fi cu voi (2 Corinteni 13:11);
* Şi, venind, Iisus a binevestit pace, vouă celor de departe şi pace celor de aproape (Efeseni 2:17) etc.

Şi nicăieri în Biblie sau în alte învăţături ale Sfinţilor Părinţi nu putem citi că pentru a fi pace, trebuie mai întâi să facem vreun război! Scriam acum câteva zile (Pentagonul (Armata SUA) va avea în 2016 un buget ce se apropie de 1 trilion de dolari, o sumă colosală! Americanii se pregătesc de un mare război! Cu 1 trilion de dolari puteau fi hrăniţi anual 1 miliard de oameni!) un articol în care îi criticam pe politicieni pentru faptul că toţi îşi doresc pacea prin mijloace violente, cum o face, de exemplu, preşedintele Obama. Dar acest patriarh Filaret al Ucrainei nu este departe de aceşti politicieni, cerând arme de la americani. Filaret, dacă ai mare credinţă în suflet, de ce nu te rogi la Dumnezeu pentru a ajuta întreg poporul ucrainean să treacă peste aceste momente? Nu ai încredere că te va ajuta? Înseamnă că nu ai credinţă!


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal