Papalitatea, condusă de Illuminati şi Oculta Mondială? Vaticanul doreşte şi el o nouă ordine mondială…

Ceea ce am citit în cotidianul Washington Post m-a făcut să rămân perplex. Ştirea are titlul de “Vaticanul doreşte reformarea sistemului financiar mondial şi crearea unei autorităţi de gestiune mondială” şi sună cam aşa:

Vaticanul a cerut o reformă radicală a sistemelor financiare mondiale, inclusiv crearea unei autorităţi politice globale pentru administrarea economiei şi a unei bănci centrale mondiale. O propunere a Consiliului Pontifical pentru Dreptate şi Pace solicită o nouă ordine economică mondială, bazată pe etică şi pe obţinerea unui bun comun universal. Ea respectă enciclica economică din 2009 a papei Benedict al XVI-lea ce a denunţat mentalitatea “totul pentru profit”, cea responsabilă pentru căderea economică mondială.

Propunerea însă are nevoie de un parcurs lung pentru ajungerea la punctul în care să se creeze o autoritate publică cu o jurisdicţie universală, sugerându-se ca procesul de reformă să înceapă cu ONU ca punct de referinţă.

P.S. De ce am rămas şocat de această ştire? Pentru că se folosesc termeni asemănători cu cei ai organizaţiei Illuminati şi a Ocultei Mondiale: “noua ordine mondială economică” a Papei se inspiră, bineînţeles din “noua ordine mondială” a ocultiştilor. Crearea unei autorităţi globale economice poate fi primul pas spre crearea unei autorităţi globale politice, iar crearea unei bănci centrale globale este ideea Ocultei Mondiale, prin care să poată controla perfect finanţele lumii. În prezent, Oculta Mondială nu deţine decât o parte din băncile centrale ale lumii, lucru deranjant pentru ea care-şi doreşte ca acest control să fie unul total.

În concluzie, ce interese serveşte cu adevărat Vaticanul? Cele ale organizaţiei Illuminati? Este condus Vaticanul cu adevărat de Oculta Mondială? Şi nu este exclus ca în interiorul papalităţii organizaţia Illuminati să se fi infiltrat adânc…


 

 

Articole inrudite


 
loading...