Papa iezuit Francisc distruge ordinul franciscan rival din interiorul Bisericii Catolice! Este el „Distrugătorul” din profeţiile Sf.Francisc din Assisi?

6.475 vizualizari

papa Francisc AntihristAm avut din nou dreptate: papa Francisc începe să distrugă din interior Biserica Catolică, aşa cum spuneam în articolul acesta din 14 martie 2013 „Noul papă ales, Francisc I, poate distruge Biserica Catolică din interior, întrucât este iezuit şi face parte, astfel, din Oculta Mondială„. Intuiţia nu m-a înşelat. Citez din articol:

„Observ că noul papă face parte din rândul iezuiţilor (…) Dacă Vaticanul va ajunge sub controlul total al iezuiţilor, Biserica Catolică va fi distrusă din interior, şi asta întrucât se crede că iezuiţii fac parte din Oculta Mondială”.

Ce s-a întâmplat între timp, la doar 9 luni de la alegerea sa ca papă? Francisc pare că îşi doreşte o „liberalizare” a Bisericii, dar, de fapt, scopul său este acela de a distruge această Biserică Catolică. Astfel, papa a început să se lege de un puternic ordin franciscan din interiorul Bisericii, ordin denumit Călugării Franciscani ai Imaculatei (CFI). Ei au fost transformaţi în instituţie religioasă în 1998 de către papa Ioan-Paul al II-lea, fiind consideraţi a fi cei mai buni din Biserica Catolică în cadrul eforturilor de evanghelizare. Dar papa Francisc, cel care îşi doreşte (aşa cum am scris de nenumărate ori) distrugerea Bisericii Catolice, a ordonat închiderea a peste 50 de mănăstiri, biserici şi seminarii aparţinând de acest ordin. De ce? Pentru că, spre deosebire de alte ordine religioase (ca iezuiţii, de exemplu), care în ultimii ani au fost scufundate în diverse scandaluri, ordinul franciscan a fost unul ferit de scandaluri. Şi poate că acest fapt îl deranjează mult pe papă, care nu-ţi doreşte existenţa unui „curent imaculat” în Biserica Catolică.

Şi, drept răspuns la aceste măsuri nedrepte, pentru prima oară în Biserica Catolică se vorbeşte de despărţire! Ordinul franciscan doreşte să se separe de Biserica Catolică! Iar papa e mai mult decât ipocrit: şi-a luat numele după fondatorul ordinului franciscan!

Interesant că, înainte de moartea sa, Sf.Francisc din Assisi a făcut următoarele profeţii care se aseamănă foarte mult cu vremurile noastre:

1) Timpul acela se apropie cu repeziciune; atunci vor fi mari încercări și suferințe, nedumeriri și disensiuni, atât spirituale cât şi temporale, în care răutatea celor răi va crește şi mai mult.
2) Diavolii vor avea puteri neobișnuite (…) Atunci, un om va fi ridicat la pontificat, iar, prin viclenia sa, va depune eforturi pentru a atrage lumea în şi mai multă eroare și moarte.
3) Atunci scandalurile vor fi nenumărate; Ordinul nostru va fi împărțit, iar multe altele vor fi distruse în întregime, pentru că se va merge în greşeală, în loc a se lupta împotriva ei.
(…)
6) Cei care îşi păstrează credinţa, aderă la virtute cu dragoste și au un zel pentru adevăr, vor avea de suferit multe persecuții, ca fiind rebeli și schismatici (…)
7) (…) În acele zile, Iisus Hristos va trimite NU UN PASTOR adevărat, ci un DISTRUGĂTOR.

Este acest papă Francisc „distrugătorul” din profeţiile Sf.Francisc din Assisi? Eu cred că da.

Sursele articolului: The Eponymous Flower şi Lifesitenews.com.