Papa Francisc se afişează în public cu „crucea bestiei”! Ce vrea papa să ne transmită în mod subtil? Că se închină diavolului sau că este el Antihristul?

12.989 vizualizari

crucea bestiei FranciscÎncă de anul trecut, din 2013, îmi exprimam marea îndoială conform căreia papa Francisc ar putea reprezenta cu adevărat creştinismul. Şi nu doar ţinând cont de legăturile sale periculoase cu un fost dictator militar argentinian Videla (vezi articolul Papa Francisc I şi legăturile sale periculoase cu “războiul murdar” din Argentina), ci şi de simbolurile cu care se afişează el în public (Pe stema noului papă, Francisc I, găsim o mulţime de simboluri oculte: OZN, extratereştri, piramide… Poate reprezenta noul papă cu adevărat creştinismul?). În ultimul articol, spuneam cum pe stema papei Francisc apare o pălărie roşie sub formă de OZN, ciucuri sub formă piramidală, crucea Lorraine (simbolul cavalerilor templieri, din care au apărut francmasonii), soarele (vechi simbol păgân), steaua cu 5 colţuri (vechi simbol de magie) şi strugurii (simbol roman al Pleiadelor, locul din care ar proveni unii extratereştri, conform unor susţinători New Age).

Acum, vom vorbi despre un alt simbol cu care s-a afişat papa încă din anul trecut, dar care a trecut prea repede neobservat. Este vorba de o nouă formă de cruce, pe care eu aş numi-o „crucea bestiei”. Papa s-a afişat cu ea pe 27 iulie 2013, la întrunirea cu episcopii şi cardinalii, care a avut loc la Palatul Arhiepiscopal din Rio de Janiero (Brazilia) – vedeţi poza de la finalul articolului.

De ce spun că e „crucea bestiei”? Păi, ea are o săgeată îndreptată în jos, ce este asociată, de obicei, „capului lui Baphomet” sau diavolului, având două coarne deasupra. Simbol creştin? Bineînţeles că nu! Doar că e cruce, asta nu înseamnă că ar avea ceva „sfânt” în ea. A nu se uita că crucea inversată este un simbol al satanismului. De ce adoptă papa asemenea simboluri? Ce vrea el să ne transmită în mod subtil? Că se închină Satanei? Că este Antihristul?

papa Francisc crucea bestiei