Papa Francisc s-a întâlnit într-o săptămână cu doi lideri puternici ai Ocultei Mondiale: preşedintele Obama şi regina Elisabeta a II-a… Ce pun la cale aceşti trei ticăloşi? Vor face în curând un anunţ de mare importanţă pentru omenire?

5.623 vizualizari

?????????Pe 3 aprilie 2014, de pe USA Today aflăm ştirea conform căreia regina Marii Britaniei, Elisabeta a II-a, efectuează o vizită la Vatican, pentru a se întâlni cu papa Francisc. Citez de pe ştire:

„Regina Elisabeta a II-a s-a întâlnit cu papa Francisc într-una din ultimele ei vizite în afara ţării. Papa, într-un gest care cu siguranţă va fi apreciat în Marea Britanie, i-a prezentat un dar pentru stră-strănepotul ei, moştenitor al tronului: un glob din piatră de lapislazuli, ornamentat cu o cruce de argint malteză. Acompaniată de soţul ei, prinţul Philip, duce de Edinburgh, regina, şeful Marii Britanii, ţara care a purtat „războiul Maldivelor” în anul 1982 cu ţara nativă a papei, Argentina, a avut o întrevedere privată cu papa, timp de 30 de minute. Regina a sosit la Roma, purtând un costum lila şi o pălărie, fiind întâmpinată la Vatican într-o ceremonie colorată. Vizita ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, dar regina a avut probleme la stomac, aşa că această întrevedere a fost amânată”.

Despre ultima frază, am vorbit şi eu anul trecut în acest articol: O parte din Oculta Mondială, condusă de “papa cel negru” al iezuiţilor, doreşte scoaterea din scenă a papei, a reginei Angliei şi Olandei, dar şi a lui Obama. Benjamin Fulford, de pe site-ul său, benjaminfulford.net, vede în aşa-zisa îmbolnăvire a reginei drept o conspiraţie. Astfel, conform domniei sale, sursele din serviciul britanic de informaţii MI5, cred că regina nu este bolnavă, ci avea nevoie de un motiv pentru ca să-şi poată anula o vizită la Roma, unde ar fi trebuit să fie asasinată. Aşadar, tentativa de complot ar fi fost dejucată. Sursele din MI5 relevă faptul că Peter Hans Kolvenbach, fostul “papă negru” (adică şeful iezuiţilor de la Vatican), cel care a avut un rol important în demisia papei Benedict al XVI-lea, ar fi dorit să scape şi de regina Angliei, ca parte a planului său de a crea o unică religie mondială. Acelaşi Kolvenbach ar fi dorit anul trecut şi asasinarea lui Obama; deşi preşedintele american se afla încă din 2008, pe lista Illuminati pentru a conduce noul guvern mondial, datorită ascendenţei sale familiale (el ar fi putut uni 3 mari religii ale lumii, islamismul, creştinismul şi iudaismul, într-una singură, un alt “vis de aur” al organizaţiei Illuminati), totuşi, din cauza guvernării dezastruoase, el ar fi fost scos din cărţi.

Dar, în 2014 ce observăm? Că e posibil ca planurile Illuminati să se fi schimbat puţin; probabil că cei de la Illuminati au ajuns la concluzia că Obama ar fi totuşi cel mai potrivit pentru a conduce noul guvern mondial. Aşa cum spuneam recent (Preşedintele Obama pregăteşte cu ceilalţi lideri ai lumii instaurarea noii ordini mondiale satanice pe Pământ! El se întâlneşte cu preşedintele Kazahstanului (“ţara Satanei”), cu papa Francisc şi cu regele Abdullah al Arabiei Saudite, pentru distrugerea religiilor lumii!), pe 27 martie 2014, preşedintele Obama s-a întâlnit cu papa Francisc. Precum se ştie, papa Francisc face jocul Ocultei Mondiale, având rolul de a distruge Biserica Catolică şi religia creştină din interior. Acum, să ne gândim puţin. Pe 27 martie 2014, Obama se întâlneşte cu papă la Vatican; pe 3 aprilie 2014, tot la Vatican, acelaşi papă primeşte vizita reginei Marii Britanii. Doi oameni puternici ai lumii (şi care fac parte din Oculta Mondială) se întâlnesc cu papa Francisc (ce aparţine şi el aceleiaşi Oculte) la un interval de doar o săptămână. De ce? Care e scopul? Ori să pună în aplicare un plan secret de dominare a lumii, ori să se pună de acord pentru a face în curând un anunţ important pentru lume…