Papa Francisc joacă un teatru ieftin, tunând şi fulgerând împotriva capitalismului şi bogăţiei… Dar, în acelaşi timp, el cere o „nouă ordine economică mondială”, făcând astfel jocul periculos al Ocultei Mondiale!

5.410 vizualizari

noua ordine mondiala papa FranciscO ştire de acum câteva zile nu avea cum să treacă neobservată de mine 🙂 De fapt, nu-i nimic nou sub soare, numai că eu vă trag mai multe semnale de alarmă cu privire la papa Francisc, care din 2013 face jocul Ocultei Mondiale, jucând teatrul cu numele „Totul pentru săraci”. Îl interesează pe el sărăcia, cum mă interesează pe mine manelele…

Citez de pe mediafax.ro:

Papa Francisc a cerut în Bolivia, o nouă ordine economică mondială, denunţând un „nou colonialism” al agenţiilor care impun programe de austeritate, şi a făcut apel ca săracii să aibă parte de locuri de muncă, locuinţe şi pământuri, relatează Reuters în pagina electronică. Francisc a făcut aceste afirmaţii în faţa participanţilor la a doua reuniune mondială a mişcărilor populare, la care participă organizaţii ale oamenilor de la marginea societăţii, inclusiv săraci, şomeri şi ţărani care şi-au pierdut pământurile. El a precizat că susţine eforturile lor de a obţine dreptul elementar la pământuri, locuinţe şi muncă.

„Să nu ne fie frică să spunem: vrem schimbare, o veritabilă schimbare”, a spus Papa, denunţând un sistem care „a impus mentalitatea profitului cu orice preţ, fără grijă faţă de excluziunea socială sau distrugerea naturii”.

Atacurile anterioare ale Papei la adresa capitalismului au fost criticate aspru de politicieni şi comentatori din Statele Unite, unde urmează să efectueze o vizită în septembrie.

Suveranul Pontif a lansat de asemenea un atac care viza aparent organizaţii monetare internaţionale precum FMI şi politicile de ajutor pentru dezvoltare ale unor state dezvoltate.

„Nicio putere nu are dreptul să priveze oamenii de exerciţiul deplin al suveranităţii lor. De fiecare dată când fac acest lucru, vedem apariţia unor noi forme de colonialism care prejudiciază serios posibilitatea păcii şi justiţiei”, a precizat el.

„Noul colonialism ia diferite forme. Uneori apare ca influenţa anonimă a mamonului: corporaţii, agenţii de creditare, unele tratate de liber-schimb şi impunerea unor măsuri de austeritate care întotdeauna strâng cureaua muncitorilor şi săracilor”, a afirmat Papa, care săptămâna trecută a cerut autorităţilor europene să păstreze demnitatea umană în centrul dezbaterii privind criza economică din Grecia.

P.S. Precum vedeţi, discursul papei este foarte bun, el prinde la public: oricine sărac urăşte FMI-ul, urăşte capitalismul, îi urăşte pe bogaţi. Şi, culmea ironiei, el chiar are dreptate. Tot ceea ce spus papa despre FMI, despre capitalism, despre bogăţie este corect, însă nu e o nouătate: au mai făcut şi alţii înaintea lui. Eu nu mă leg de corectitudinea discursului său, ci de agenda secretă pe care el o urmăreşte. Prin aceste atac, papa urmăreşte instaurarea unei „noi ordini economice mondiale”, care presupune inclusiv o unică monedă şi un guvern unic mondial, scopurile principale ale Ocultei Mondiale.

Da, papa Francisc a fost instalat de Oculta Mondială, pentru a câştiga încrederea oamenilor mulţi, pentru ca aceştia să accepte mai uşor schimbările masive care vor avea loc în lume în anii următori. Oculta Mondială joacă acelaşi joc al dualităţii pe care l-a făcut dintotdeauna: se poziţionează în spatele a două tabere aflate într-un fel de conflict artificial, iar după ce va avea loc conflictul dintre cele două tabere, se va ivi „soluţia salvatoare”. Oculta Mondială / Illuminati a făcut la fel şi înaintea celui de-al doilea război mondial: a sprijinit pe ascuns cele 2 tabere (Occidentul/comuniştii şi fascismul), pentru a crea războiul mondial şi a-şi impune apoi în lume câteva instituţii mondiale: ONU, UNESCO, FMI etc. Acelaşi joc îl joacă şi acum: în lume au loc crize economice majore (vezi criza din Grecia, criza din Puerto Rico, prăbuşirea pieţei bursiere din China etc.) care arată slăbiciunea şi putrefacţia sistemului capitalist. Pe de altă parte, se află ţările nealiniate (Rusia, China, Brazilia etc), dar şi papa de la Roma care critică acest sistem capitalist occidental şi vor o „nouă ordine economică mondială”. De fapt, se vrea „New World Order”, „Noua Ordine Mondială”, care s-a dorit a fi instalată la începutul anilor 90, după căderea comunismului, aşa cum însuşi s-a dat de gol fostul preşedinte american, George Bush Sr.

Despre implicarea papei Francisc în „noua ordine mondială” am vorbit în mai multe articole pe site, din care vă reamintesc următoarele:

* Pe avionul papei Francisc apar mesaje de genul “guvern unic mondial” şi o “religie unică”, la fel cum îşi doreşte Oculta Mondială şi Illuminati! Desigur, scepticii o să spună “coincidenţă!”– în care arătam cum papa se plimbă cu un avion pe care e inscripţionat „One World”, adică în traducere „O unică lume”;

* Preşedintele Obama pregăteşte cu ceilalţi lideri ai lumii instaurarea noii ordini mondiale satanice pe Pământ! El se întâlneşte cu preşedintele Kazahstanului (“ţara Satanei”), cu papa Francisc şi cu regele Abdullah al Arabiei Saudite, pentru distrugerea religiilor lumii! – în care arătam cum papa Francisc, împreună cu preşedintele Obama şi cu alţi lideri Illuminati, încearcă instaurarea noii ordini satanice pe Pământ.

Ar fi păcat să nu remarcaţi jocul dublu al papei şi să vă lasaţi amăgiţi de mesajul acestuia…