Papa Francisc, Dalai Lama şi şeful religios al musulmanilor se pregătesc să anunţe existenţa îngerilor, adică a extratereştrilor cu înfăţişare umană?

5.842 vizualizari

Pe 14 iulie 2017, papa Francisc s-a alăturat lui Dalai Lama și altor lideri religioși mondiali, într-o declarație comună de promovare a prieteniei și unității între diferitele credințe. Declarația comună a apărut în jurul perioadei când au început să circule zvonuri că Papa se află implicat într-o inițiativă secretă cu alți doi lideri religioși pentru a dezvălui existența extratereștrilor cu aspect uman.

Potrivit lui Corey Goode, un insider din cadrul Programului Secret Spaţial, el a primit informaţii de la mai multe surse de încredere că Papa și alți doi lideri religioși (dintre care unul sigur că e Dalai Lama) planifică să dea publicităţii informaţii despre existenţa extratereștrilor.

Dacă informațiile lui Goode sunt corecte, atunci comunitatea religioasă va anunța oficial existența vieții extraterestre inteligente. Acest lucru ar determina guvernele naționale să declasifice informațiile despre vizitatorii cosmici. Vorbind pe tema „Responsabilitate universală și mediul interior” la Universitatea din Portland, pe 9 mai 2013, Dalai Lama a făcut următorul comentariu: „În cele din urmă, dacă vom primi un vizitator dintr-o altă galaxie, ar putea fi la fel ca o ființă umană. Poate un pic diferit ca şi formă, dar practic același lucru. În plus, este aceeași ființă simțitoare. Respectați-l. Priviţi-l. Este aceeași ființă simțitoare. Putem imediat să ne ne dăm mâinile. Dacă punem prea mult accent pe ideea că  „Suntem ființe umane pe această planetă”, atunci oricine vine din afară este un străin”.

Observaţi spusele lui Dalai Lama din 2013 şi atunci veţi înţelege mai bine rolul pe care acesta îl va juca în pregătirea opiniei mondiale privind viața extraterestră inteligentă. Dacă scenariul descris pentru Goode este unul corect, atunci Papa, alături de Dalai Lama și un al treilea lider religios (probabil un lider musulman proeminent, cum ar fi Shawki Allam, Marele Muftiu al Egiptului, care a participat, de asemenea, la declarația Unitate și Prietenie), ar putea să dezvăluie în curând lumii existența unei vieți extraterestre inteligente.

Goode mai spune că extratereştrii cu înfăţişare umană sunt numiţi în vechile texte ca şi „îngeri”, dar acum ei lucrează cu autorităţile guvernamentale şi militare, dar şi cu cele religioase.

Nu e prima dată când există zvonuri că papa Francisc s-ar putea implica în dezvăluirea vieţii extraterestre. Aşa cum spuneam într-un articol din septembrie 2016 – Ce-au pus la cale papa Francisc şi şeful Facebook, Mark Zuckerberg, când s-au întâlnit pe 29 august? “Dezvăluirea extratereştrilor” în public, care va fi făcută în curând! – n-ar fi exclus ca papa Francisc să fi pus la cale cu şeful Facebook, Zuckerberg, dezvăluirea existenţei extratereştrilor.