Papa Francisc aduce cutremure în zona Ierusalimului, dar şi fulgere deasupra lui World Trade Center din New York! Dovada că papa este Antihristul pe Pământ sau coincidenţă?

5.539 vizualizari

PAPA FRANCISC FULGERZilele acestea, papa Francisc întreprinde o vizită în Orientul Mijlociu şi va ajunge inclusiv în Ierusalim. Prima oprire a Papei a fost în capitala Iordaniei, Amman (vezi ştirea de pe CNN). Ei bine, în legătură cu această vizită în regiune apar evenimente care, în mod logic, n-ar trebui să aibă legătură cu vizita papei. Mai întâi avem un cutremur de 4,1 grade pe scara Richter în sudul Israelului. Citez din ştire de pe Jerusalem Post:

„Un cutremur uşor de 4,1 grade pe scara Richter s-a simţit în sudul Israelului la ora locală 10:30, sâmbătă dimineaţă, 24-05-2014. Poliţia a primit sesizări de la locuitorii din zonă care au simţit activitatea seismică, de la oraşul-port Ashdod şi până la cel mai sudic oraş al Israelului, Eilat. Epicentrul cutremurului a fost în Peninsula Sinai. Nu au fost semnalaţi răniţi sau pagube materiale”.

Dar, tot în aceeaşi perioadă, tot sâmbătă, a fost semnalat un cutremur puternic în largul coastelor Greciei (magnitudinea de 6,4 grade pe scara Richter), care s-a simţit chiar şi în România… chiar şi în Israel.

Vizita papei în Ţara Sfântă aduce cutremure? Poate fi interpretat acest lucru ca un semn divin? Nu ştiu, dar, tot ca o coincidenţă, chiar în ziua în care papa a plecat să efectueze turneul în Orientul Mijlociu şi Ierusalim, un fulger a lovit noul World Trade Center din New York (vezi ştirea de pe NBC). Locul în care a lovit fulgerul din New York este situat pe terenul în care au fost lovite turnurile gemene World Trade Center în cadrul marelui atac terorist din 11 septembrie 2001. Deci, simbolic, am putea spune că reprezintă un simbol al răului absolut. A nu se uita că în Biblie Iisus a mărturisit că l-a văzut pe satana „cum a căzut din cer ca un fulger” (Luca 10, 18).

Şi, încă ceva… în februarie 2013, după ce papa Benedict al XVI-lea şi-a dat demisia, imediat, Vaticanul a fost lovit de un fulger (vezi mai multe pe accuweather.com). Apoi, a fost ales Francisc ca noul papă. Dacă am urma întreaga logică din toate cele spuse mai sus, am deduce că papa Francisc ar fi Antihristul venit pe Pământ… Dar, desigur, toate aceasta ar putea fi, totodată, şi pure coincidenţe…