Papa face o profeţie teribilă: „Crăciunul anului 2015 va fi ultimul pentru mulţi dintre noi!” Ce mesaj vrea să ne transmită papa Francisc, reprezentantul Ocultei Mondiale?

28.390 vizualizari

papa craciunPapa Francisc a spus mulțimii prezente în Piața San Pietro că acest Crăciun ar putea fi ultimul pentru umanitate, scrie site-ul yournewswire.com.

Într-un discurs sumbru, Papa a spus că starea actuală haotică a lumii marchează începutul „vremurilor din urmă”, și că anul viitor, în această dată, lumea o să fie probabil de nerecunoscut. Francisc, care a mai anunţat începutul celui de-al treilea război mondial, a etichetat Crăciunul din anul acesta ca o „șaradă”, în timpul liturghiei de la Casa Santa Maria de la sfârşitul lunii noiembrie 2015.

„Suntem aproape de Crăciun. Vor fi lumini, vor fi petreceri, vor fi brazi luminoşi, și chiar scene cu Nașterea Domnului, în timp ce lumea continuă să fie în război”, a spus papa. Pontiful, care a împlinit vârsta de 79 de ani, şi-a mai spus opiniile sale cu privire la Crăciun, făcând o profeţie înfiorătoare: „În timp ce lumea moare de foame, arde și coboară în continuare în haos, ar trebui să ne dăm seama că sărbătorile din acest an de Crăciun pentru cei care aleg să-l sărbătorească s-ar putea să fie ultimul. Iar dacă nu este aleasă calea păcii, trebuie să ne plângem pentru victimele nevinovate care cresc pe zi ce trece și să cerem iertare de la Dumnezeu”.

P.S. Terifice profeţii mai face Papa. Dar, ţinând cont că Suveranul Pontif face parte din Oculta Mondială, aşa cum am arătat de mai multe ori pe site (vedeţi articolul acesta, de exemplu: Pe avionul papei Francisc apar mesaje de genul “guvern unic mondial” şi o “religie unică”, la fel cum îşi doreşte Oculta Mondială şi Illuminati! Desigur, scepticii o să spună “coincidenţă!”), eu zic că ar trebui să luăm în serios avertismentele Papei. Cum Oculta Mondială are puterea de a declanşa războaie în lumea aceasta, nu ar trebui să ne mai mire o asemenea poziţie…