Papa Benedict al XVI-lea poartă un veşmânt pe care apare chipul unei fiinţe diabolice!

26.124 vizualizari

Mulţi zic că actualul papă al Bisericii Romano-Catolice are o figură diabolică, şi de aceea, el ar fi diavolul. De acord cu figura diabolică, dar asta nu demonstrează nimic. Eu am scris pe acest site câteva articole în care l-am criticat pe papă pentru alte lucruri:

– pentru faptul că susţine crearea unei guvernări mondiale, acelaşi scop avându-l şi organizaţia Illuminati (https://www.lovendal.ro/wp52/papalitatea-condusa-de-illuminati-si-oculta-mondiala-vaticanul-doreste-si-el-o-noua-ordine-mondiala/ şi https://www.lovendal.ro/wp52/papa-benedict-al-xvi-lea-insista-din-nou-pentru-o-guvernare-mondiala-confirmandu-mi-inca-o-data-ca-el-face-jocurile-organizatiei-illuminati/);

– pentru faptul că se îmbracă în Moş Crăciun, simbolul Antihristului (https://www.lovendal.ro/wp52/de-ce-papa-benedict-al-xvi-lea-se-imbraca-asemenea-lui-mos-craciun-simbolul-antihristului-o-fi-el-reptilian/).

Rămânând tot la îmbrăcăminte, vreau să vă semnalez prezenţa unei fotografii a papei, în care acesta poartă un veşmânt ce are o imagine…satanică! Priviţi în fotografia de la începutul articolului (click pe ea pentru MĂRIRE) cum papa Benedict al XVI-lea poartă un veşmânt, în care, în partea sa dreaptă, apare o fiinţă diabolică (vedeţi săgeata roşie). De ce spun că e diabolică? Pentru că se văd clar nişte coarne…iar toate reprezentările din antichitate până în prezent îl arată pe diavol ca având coarne! Ce caută pe un veşmânt „sfânt” un diavol? Oare se împlineşte ceea ce se spune în Noul Testament? Adică „Nu este de mirare, deoarece însuşi satana se preface în înger al luminii. Nu este deci lucru mare dacă şi slujitorii lui iau chip de slujitori ai dreptăţii, al căror sfârşit va fi după faptele lor.” (2 Corinteni 11:14-15).