Panică şi dezinformare cu “furtunile solare masive” … Doar Oculta Mondială ştie când va veni “marele eveniment”

18
4.317 vizualizari

Citeam pe Washington Post o ştire publicată pe 3 noiembrie 2011, conform căreia o furtună solară puternică se va îndrepta iarăşi spre Pământ, aceasta putând afecta grav comunicaţiile sau alimentarea cu energie electrică. Oricum, nu e prima ştire de acest gen. De exemplu, pe 28 septembrie 2011, în ScienceDaily am prezentat o ştire pe site (https://www.lovendal.ro/wp52/pata-solara-ar-1302-va-provoca-in-perioada-urmatoare-o-furtuna-geomagnetica-severa/) în care se spunea că o pată solară va putea provoca în perioada imediat următoare (adică în luna octombrie 2011) o furtună geomagnetică severă. Aţi auzit că în octombrie 2011 s-a întâmpla ceva grav pe Pământ ca urmare a acestei furtuni? Eu unul n-am auzit. Şi nu e prima ştire. Anul 2010, dar şi 2011 au fost pline de asemenea ştiri. În general, aceste ştiri din marile cotidiene ale lumii sunt însoţite şi cu ameninţări de genul “va fi ceva grav”, “comunicaţiile se vor opri”, “vom rămâne fără curent electric” etc. Mai lipseşte doar să se spună că “va veni Apocalipsa peste noi” şi totul ar fi “perfect”.

Am observat că, de fiecarea dată când ni s-a spus că o mare furtună solară ne va lovi în perioada următoare şi că vor exista consecinţe extrem de grave, pe Pământ, de fapt, nu s-a întâmplat nimic semnificativ. Adică, mai precis, consecinţele au fost aproape egale cu zero.  Şi atunci, stau şi mă întreb de ce, de fiecare dată, suntem ameninţaţi aproape cu Apocalipsa , dar apoi nu se întâmplă mai nimic? De ce această dezinformare? Care e scopul ei?

E simplu, unii şi-au dat seama deja. Pentru că atunci când va veni “marele eveniment” nimeni n-o să mai creadă. Există chiar şi o fabulă pe această temă, când oaia strigă “lupul” şi nimeni n-o mai crede după atâtea alerte false anterioare. Aceasta reprezintă una din vechile tactici de dezinformare, fiind folosită pe larg în istoria omenirii. Dar care va fi acel “mare eveniment real” nu se ştie. Doar poate că Oculta Mondială ştie şi nu ne va spune nimic. Ei vor fi pregătiţi, se vor ascunde în buncăre… Noi nu!