Panică la nivelul Ocultei Mondiale! Există zvonuri că regina Elisabeta a Marii Britanii vrea să lase tronul! Miliardarul Soros îşi vinde masiv acţiuni la companii americane şi cumpără aur! Ce se întâmplă!?

6
12

regina Elisabeta SorosPe site-ul yournewswire.com a apărut o ştire şocantă… habar n-am dacă e o dezinformare sau nu (mi-e foarte greu s-o verific). Eu doar v-o spun, cu amendamentul că trebuie să fiţi circumspecţi la ea. De fapt, voi decideţi dacă s-o credeţi sau nu.

În esenţă, este vorba că o sursă anonimă din BBC care ar fi spus că ar fi auzit-o în culise pe regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, că intenţionează să abdice de la tronul Marii Britanii şi că ar dori să plece din ţara sa. Regina Elisabeta ar fi spus: „Trebuie să facem pregătirile pentru a abandona nava. O furtună violentă vine, o furtună pe care Marea Britanie n-a văzut-o niciodată”. Regina a avertizat că cel de-al treilea război mondial va veni, iar acesta va fi incomparabil mai mare decât cel de-al doilea război mondial.

Bun… această ştire şocantă ar trebui să o conectăm cu una de acum câteva zile în care George Soroş, unul din liderii Ocultei Mondiale, a făcut o mutare surprinzătoare pentru unii, scoţându-şi banii investiţi în companiile americane. Citez din capital.ro:

Miliardarul George Soros a redus investiţiile companiei sale în acţiuni americane cu peste o treime în primul trimestru şi a cumpărat o participaţie de 264 mil. euro în cel mai mare producător mondial de lingouri, Barrick Gold Corp, informează Bloomberg. Valoarea deţinerilor publice ale Soros Fund Management a scăzut cu 37% la 3,5 miliarde de dolari. George Soros a cumpărat 1,7% din Barrick, aceasta fiind cea mai valoroasă participaţie într-o companie listată din SUA. Soros a raportat şi că deţine opţiuni de cumpărare a 1,05 milioane de acţiuni la SPDR Gold Trust, un fond tranzacţionat pe bursă ce urmăreşte preţul aurului. Soros, care şi-a construit averea de 24 miliarde de dolari prin pariuri inteligente pe burse, a avertizat în privinţa riscurilor prezentate de economia chineză, argumentând că economia alimentată de datorii seamănă cu cea a SUA din anii 2007-2008, înainte ca piaţa creditului să intre în colaps, ducând la o recesiune globală.

Ce să înţeleg din aceste două ştiri? Există vreo legătură între ele? Şi regina Marii Britanii, Elisabeta a II-a, face parte din Oculta Mondială, la fel ca George Soros. Unul din ei ameninţă că va renunţa la tron, celălalt îşi vinde o parte din acţiuni, cumpărând aur. Oare ce se va întâmpla în viitorul apropiat? Un „uragan” politic şi social de proporţii apocaliptice?