Panică într-un oraş din Thailanda: maimuţele aleargă dezmetice pe străzi! Şi totul e din cauza coronavirusului…

3.514 vizualizari
Imagine: captura videoclip YouTube

Reducerea uriașă a turiștilor din cauza focarului mondial de coronavirus a avut consecințe neașteptate. Locuitorii din Lopburi (Thailanda) care se află la nord-est de capitala Bangkok, sunt obișnuiți să vadă mulțimi de turiști care vizitează templele celebre ale orașului și să facă fotografii cu maimuţele locale (macaci), care sunt celebre pentru furtul mâncării şi alte mici răutăţi.

Acum, însă, țara este practic lipsită de turiști din cauza pandemiei coronavirusului, străzile orașului fiind pline de maimuțe înfometate, obligate să se lupte pentru resturile de mâncare. Un videoclip postat recent pe Internet arată cât de agresive pot deveni aceste maimuţe, care se luptă cu orice care seamănă cu mâncarea.

„Este vara, așa că, de obicei, vedem mulți turiști, dar acum din cauza pandemiei mondiale, sunt atât de puțini încât piețele sunt foarte liniștite”, a spus Sasaluk Rattanachai, cel care a postat videoclipul. El a mai spus: „Nu sunt destui turiști care să vină să lase mâncare pentru maimuțele de la templu”.

Imaginile de mai jos (extrase din videoclip) demonstrează doar una dintre numeroasele consecințe indirecte ale pandemiei de coronavirus din lume. Pare că toată lumea înnebuneşte…

Puteţi viziona videoclipul YouTube cu maimuţele flămânde AICI.

Imagine: captura videoclip YouTube
Imagine: captura videoclip YouTube