Până şi frumoasa şi talentata cântăreaţă Antonia este păpuşă Illuminati! Îşi declară artista ataşamentul ei pentru Illuminati?

14.356 vizualizari

O cititoare îmi atrage atenţia asupra faptului că un alt artist român poate purta ştampila de „păpuşă Illuminati”. E vorba de cunoscuta, frumoasa şi talentata cântăreaţă Antonia, cea care şi-a încântat fanii cu melodiile Marionette, Jameia şi Marabou. Şi asta după ce am constatat că şi alţi artişti români ar fi folosit în afişele şi videoclipurile lor diverse simboluri Illuminati: Smiley (https://www.lovendal.ro/wp52/smiley-si-el-papusa-illuminati-afisul-melodiei-dead-man-walking-e-plin-de-simboluri-oculte/) sau Inna.

De unde provine bănuiala că Antonia ar fi şi ea o păpuşă Illuminati? Păi, în primul rând dacă ne uităm pe pagina oficială de Facebook a cântăreţei (https://www.facebook.com/AntoniaOfficial), observăm printre pozele acesteia 2 poze interesante: una e cea de la începutul acestui articol, iar alta o puteţi vedea la finalul său. În ambele fotografii, Antonia ţine un ochi închis, la fel ca Lady Gaga, expunând astfel „ochiul atotvăzător” sau „ochiul lui Horus”, unul din simbolurile preferate ale francmasoneriei şi ale organizaţiei Illuminati. Pentru cei care încă nu ştiu, reiau din nou semnificaţia ocultă a „ochiului lui Horus”:

„Horus, fiul lui Osiris şi a lui Isis, ce a mai fost denumit şi „Horus, cel care conduce cu doi ochi”. Ochiul său drept era alb şi reprezenta Soarele, iar ochiul său stâng era negru şi reprezenta Luna. Conform mitului, Horus şi-a pierdut ochiul său stâng atunci când s-a luptat cu fratele său cel rău, Seth, vrând să răzbune astfel omorârea lui Osiris de către Seth. Acesta din urmă i-a scos ochiul lui Horus, dar a pierdut lupta. Ochiul a fost pus înapoi, prin magie, de către Thoth, zeul scrierii, lunii şi a magiei. Horus i-a prezentat ochiul lui Osiris cel mort, care a renăscut în lumea subpământeană.”

Bun…Mulţi o să-mi spună că Antonia a vrut şi ea să fie „cool”, imitând-o pe Lady Gaga, şi că nu e nimic ocult în aceste poze. Eu nu cred în coincidenţe şi totuşi…ce reprezintă versurile din melodia „Marionette”?! Sunt doar simple versuri de dragoste?? Iată câteva din ele:

„I wanna be in your control
So unmerciful
You can twist me and turn just don’t let me go
I wanna be your puppet on a string
(…)
It’s so powerful with you controlling me
(…)
I wanna be your marionette, marionette, marionette”

Dacă am traduce puţin, versurile ar suna aşa:

„Vreau să mă controlezi,
Atât de nemilos,
Poţi să mă învârţi cum vrei, dar numai nu-mi da drumul,
Vreau să fiu păpuşa ta pe sfoară,
Simt atâta putere când mă controlezi,
Vreau să fiu marioneta ta, marioneta ta, marioneta ta”.

Uitaţi-vă la versurile acestea…sună ele a versuri de dragoste între doi îndrăgostiţi? Adică, ce fel de dragoste e aceasta, în care unul din parteneri îşi doreşte să fie păpuşa celuilalt, sclavul celuilalt!?  Nu, asta nu e dragoste adevărată, în care partenerii sunt egali, îşi dăruiesc dragoste unul celuilalt…versurile nu arată altceva decât o relaţie stăpân-sclav! De aceea, mai degrabă cred că versurile acestea, deghizate sub o aşa-zisă poveste de dragoste, ascund o declaraţie de ataşament a Antoniei faţă de Illuminati. Numai în acest fel, versurile capătă mai mult sens. Antonia poate că vrea să spună: „Illuminati, vreau să fiu marioneta ta”!