Pană masivă de curent în New York: un incident obişnuit sau un nou experiment cu arme EMP?

45 vizualizari

Pene de curent se mai întâmplă peste tot în lume. Este un lucru normal, nimic nefiind „conspiraţional” sau „paranormal”. Ca de exemplu, ultima pană de curent de sâmbătă, 13 iulie 2019, de la New York. Aceasta a avut mari proporţii, afectând o parte din vestul Manhattanului şi lăsând în întuneric multe staţii de metrou, dar şi panourile publicitare luminoase din cartierul Times Square.

Aşa cum putem afla de pe digi24.ro, „aproximativ 42.000 de new-yorkezi au fost lipsiţi de electricitate, potrivit companiei Con Edison, care nu a informat despre cauza întreruperii furnizării de curent electric”.

OK, nimic neobişnuit până acum. Numai că mi-am adus aminte de un incident ciudat legat de aceeaşi firmă, Con Edison, care a avut loc în preajma Anului Nou, 2018-2019. Am scris un articol pe această temă, intitulat „Un mare secret se ascunde în spatele straniei lumini albastre pulsatorii din New York, ce a apărut pe 27 decembrie 2018! Autorităţile încearcă să ne prostească…„. Aşadar, în seara datei de 27 decembrie 2018, la ora locală 21, o ciudată lumină albastră şi pulsatorie a apărut pe cerul New York-ului (SUA), făcând ca întreg cerul să se afişeze ca fiind unul de un albastru strălucitor. Explicaţia oficială a fost aceea că „bizara lumină albastră şi pulsatorie a fost cauzată de explozia unui transformator la New York, aparţinând companiei de electricitate Con Edison, în cartierul Astoria, situat în Queens, lângă Manhattan”.

Acum, stau şi mă gândesc… ori compania de electricitate Con Edison este una cu echipamente proaste (care se defectează / explodează), ori pe acolo au loc regulat acte de sabotaj / terorism, ori se fac diferite experimente secrete cu arme cu puls electromagnetic (EMP).

Dar, cel mai ciudat lucruri dintre toate este acesta: o pană de curent masivă a avut la New York tot pe 13 iulie, dar în anul 1977. Se repetă istoria?