Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Până în iarna lui 2011, toată lumea va fi cuprinsă de revolte

87

blankSpecialistul în previziuni, Gerald Celente, a acordat un interviu reţelei “King World News” în care a spus lucruri absolut şocante. Astfel, el a declarat că începuturile de revolte din Iran până în Spania nu reprezintă altceva decât startul unui nou război mondial, război ce va fi grăbit de creşterile de preţuri la alimente, de şomaj şi de inegalitate.

Iată o parte din transcrierea interviului său:

“Ceea ce este constant în aceste revolte este prezenţa a câtorva factori care nu pot fi negaţi. Preţurile la alimente sunt extrem de mari. Şomajul a atins cote uriaşe. Tinerii între 18 şi 28 de ani fac facultăţi care nu au nicio valoare, căci nu-şi pot găsi slujbe (…)

Ceee ce nu s-a spus la ştiri e ceea ce s-a întâmplat şi se întâmplă în Spania. Tinerii se află în faţa tuturor acestor revolte. Ei ştiu că a vota pentru toate partidele politice spaniole înseamnă acelaşi lucru. E ca şi cum ar avea de ales între familia de mafioţi Gambino sau familia de mafioţi Bananno. Şi ei vor o a treia cale (…) Şi ei vor rămâne pe stradă, pentru că nu au nimic de pierdut. Precum spuneam, aceştia sunt tinerii care au diplome universitare ce nu valorează nimic, ce sunt conectaţi la Internet şi care ştiu că dacă nu luptă împotriva maşinăriei, maşinăria îi va spulbera.

Aceste revoluţii se vor răspândi pe timpul verii în toată Europa, iar până în iarnă, vor căpăta caracter global”.

Sursa: Businessinsider.com

Orgoni Crystal