OZN-urile există, dar nu sunt de origine extraterestră, ci aparţin civilizaţiei subpământene a atlanţilor

 • 4
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Prin anii 1950, apăru o carte interesată intitulată “De la lumea subterană la cer”, scrisă de un anume domn Huguenin. Cartea era concentrată pe teza că farfuriile zburătoare nu sunt nave spaţiale de pe alte planete, ci au o origine terestră, provenind de la o rasă subterană care se află în interiorul Pământului.

Totuşi, teoria domnului Huguenin despre originea subterestră a farfuriilor zburătoare nu era chiar una originală. Aceasta a fost pentru prima dată pusă în discuţie de profesorul Henrique Jose de Souza, preşedintele Societăţii Braziliene de Teozofie, ce-şi avea sediul în Sao Lourenco, unde se afla un templu în stil grecesc dedicat lui Agartha, numele budist pentru lumea subterană. Printre studenţii profesorului de Souza s-au numărat domnul Huguenin şi comandantul Paulo Justino Strauss, ofiţer al Marinei braziliene. Cei doi au învăţat de la profesorul de Souza despre lumea subterană şi ideea că farfuriile zburătoare provin din interiorul Pământului. Din acest motiv, domnul Huguenin şi-a dedicat cartea profesorului de Souza şi soţiei sale, D. Helena Jefferson de Souza.

Trebuie să recunoaştem că această idee neobişnuită şi ciudată privitoare la originea OZN-urilor, pare a fi improbabilă şi imposibilă, din moment ce necesită existenţa unei cavităţi imense în interiorul Pământului în care aparatele ar putea să zboare la viteze imense. Dar, la începutul secolului XX, doi americani, William Reed şi Marshall Gardner au scris separat două cărţi prin care ar demonstra faptul că pământul este gol în interior. Citesc din articolul pe care l-am publicat anul trecut despre acest lucru (https://www.lovendal.ro/wp52/dovezile-care-demonstreaza-ca-pamantul-este-gol-pe-dinauntru-si-locuibil/):

Reed considera că grosimea scoarţei terestre este de doar 88 de mile, în timp ce interiorul gol al planetei are diametrul de 6400 de mile. Iată, pe scurt, principalele teze ale teoriei sale revoluţionare: pământul este gol. Polii căutaţi de atâta vreme sunt fantome. Există deschideri la extremităţile nordică si sudică. În interior există mari continente, oceane, munţi şi râuri. Există, evident, vegetaţie şi viaţă animală; precum şi noi rase de oameni (…)

Conform teoriei Pământului gol, atracţia gravitaţională este maximă de-a lungul curbei care duce din exteriorul în interiorul Terrei. Acolo, un om cu greutatea de 68 de kg cântăreşte 136 kg, când navighează prin deschiderea polară şi de-a lungul curbei de la exteriorul spre interiorul Pământului, iar când ajunge în interior cântăreşte doar 34 de kg, datorită acţiunii forţei centrifuge. William Reed afirmă că atracţia gravitaţională are valoarea cea mai mare la jumătatea curbei ce duce din exteriorul spre interiorul Pământului, acolo unde se află centrul de gravitaţie, şi este atât de puternică încât acolo apa sărată şi apa dulce a aisbergurilor nu se amestecă: apa sărată rămâne la câţiva metri sub nivelul apei dulci. Astfel, se poate bea apă dulce din Oceanul Arctic, ce provine din râurile care izvorăsc din interiorul mai cald al Pământului şi care, după ce ajung în zona rece de la suprafaţă, îngheaţă brusc şi se transformă în aisberguri, care se sparg apoi şi cad în mare, producând straniile maree observate de către exploratorii arctici în nordul îndepărtat şi cărora aceştia n-au putut să le dea o explicaţie rezonabilă.

De ce Rusia şi SUA n-au putut construi până în prezent OZN-uri

Revenind la Huguenin şi cartea sa, iată o mică sinteză a acesteia. Autorul era împotriva ideii că OZN-urile ar proveni de pe alte planete, ci că ar avea o origine subterestră:

Ipoteza originii extraterestre a farfuriilor zburătoare pare a fi inacceptabilă. O altă posibilitate ar fi aceea ca OZN-urile ar fi creaţia unei naţiuni existente pe Pământ. Totuşi, şi această ipoteză cade din următoarele motive:

1) Dacă Statele Unite şi Rusia ar poseda farfurii zburătoare, atunci fiecare naţiune s-ar lăuda cu acest fapt, pentru că valoarea sa ca armă psihologică ar crea avantaje pe tărâmul diplomatic. De asemenea, ele ar trebui să fie fabricate şi folosite pe scară largă în scopuri militare, din moment ce sunt atât de rapide şi puternice, lăsându-l pe inamic fără posibilitate de apărare.

2) Statele Unite şi Rusia nu ar continua să aloce mari sume de bani pentru fabricarea avioanelor obişnuite, dacă ar poseda tehnologia de producere a farfuriilor zburătoare.

Există o civilizaţie subpământeană avansată?

După ce a prezentat argumentele că OZN-urile nu au o origină terestră şi nici extraterestră, Huguenin scrie despre originea subterestră a OZN-urilor:

În final, trebuie să luăm în considerare teoria cea mai recentă şi mai interesantă privitoare la originea farfuriilor zburătoare: existenţa unei mari lumi subterane, cu nenumărate oraşe, în care trăiesc milioane de locuitori. Această umanitate trebuie să fi ajuns la un grad foarte ridicat de civilizaţie, organizare economică şi dezvoltare socială, culturală şi spirituală, având şi un progres ştiinţific extraordinar, în comparaţie cu umanitatea care trăieşte pe suprafaţa pământului şi care poate fi considerată ca o rasă de barbari.

Ideea existenţei unei lumi subterane va soca multe persoane; pentru alţii va suna absurd şi imposibil, conform principiului: “dacă ar exista aşa ceva, ar fi fost descoperit cu mult timp în urmă.” Există şi alţi critici care spun că ar fi imposibil pentru ca o astfel de lume să fie locuită în interiorul pământului, întrucât există convingerea că temperatura creşte odată ce se coboară în interiorul Pământului; astfel, se presupune că în centrul pământului ar exista o masă de foc. Totuşi, această creştere a temperaturii nu înseamnă că centrul pământului arde, acest fenomen putând exista doar pentru o distanţă limitată, ca în cazul vulcanilor şi izvoarelor termale care provin din anumite cavităţi subterane, sub care temperatura scade din nou.

Potrivit informaţiilor furnizate de către comandantul Paulo Justin Strauss, lumea subterană nu se limitează la caverne, ci prezintă în interior un gol suficient de mare pentru a cuprinde oraşe şi teritorii, în care trăiesc fiinţe umane şi animale, care se seamănă cu cele de pe suprafata Pământului.

OZN-urile sunt farfuriile zburătoare ale atlanţilor

Cu privire la originea acestor oraşe subterane minunate şi acestei civilizaţii avansate din interiorul pământului, Huguenin crede că această rasă s-a stabilit aici înainte de “potopul lui Noe”, provenind din vechii locuitori ai Atlantidei şi Lemuriei care s-au refugiat înainte ca marele potop să le distrugă patriile, cu circa 11.500 de ani în urmă.

Huguenin susţine că atlantii, care erau foarte avansaţi în dezvoltarea ştiinţifică, zburau cu aeronave, prin folosirea unei forme de energie obţinută direct din atmosferă; navele lor se numeau “vimanas”, fiind identice cu farfuriile zburătoare de azi. Înainte de catastrofa care a distrus Atlantida, atlantii au găsit refugiul în lumea subterană, în interiorul gol al pământului, spre care au călătorit cu aceste “vimanas”, ajungând în interiorul Pământului prin deschiderile polare. Încă de atunci, farfuriile lor zburătoare ar fi rămas în atmosfera interioară a Pământului şi au fost folosite pentru transportul în interiorul scoarţei pământului.

Vimanas - aparat de zbor cu o vechime de mii de ani

“Carul celestial al lui Rama”

Aşadar, Huguenin este convins că farfuriile zburătoare nu sunt nave spaţiale de pe alte planete, ci dirijabile atlante. De-a lungul istoriei omenirii, aceste OZN-uri au apărut ocazional la suprafaţa Pământului, fiind conduse de unele personaje cunoscute în istorie. Astfel, în poemul indian “Ramayana” este descrisă “Carul celestial al lui Rama”, cunoscut sub numele de “vimana,” un vehicul aerian controlat. Acesta era capabil de zboruri la distanţe mari. În “Mahabharata”, citim cum duşmanii lui Krishna au construit un car aerian cu aripi de fier. În “Smranagana Sutrahara”, se spune că prin intermediul navelor aeriene, fiinţele umane pot zbura în aer.

Acum 3.000 de ani, indienii descriau aparate de zbor sofisticate

Navigaţia aeriană a existat cu mult înainte de realizarea primului avion modern, de către fraţii Wright. Astfel, în India a fost descoperit un tratat vechi în domeniul aeronautic, scris în urmă cu 3.000 de ani şi intitulat “Vymacrika Shastra”, care se traduce prin “Ştiinţa Aeronautică”. Acesta are opt capitole, cu diagrame, descriind trei tipuri de aeronave, inclusiv aparate care absorb lumina şi căldura. Este interesant de remarcat similitudinea a cuvântului “vymacrika” şi “vimanas”, indicând faptul că hinduşii au putut obţinut cunoştinţele lor de navigaţie aeriană de la atlantii aflaţi în subteran, care i-ar fi putut vizita în timpuri străvechi.

Oare OZN-urile care le vedem azi şi au fost văzute din cele mai vechi timpuri au origini subpământene?


 • 4
 •  
 •  
 •  
  4
  Shares

Lasă un comentariu