OZN-uri strălucitoare survolează facilităţile nucleare de Iran de 9 ani! Dovada că guvernul american lucrează cu extratereştri?

2.899 vizualizari

F14 OZNForţele aeriene iraniene deţin şi avioane americane F-14 Tomcat, avioane supersonice care au fost livrate în 1976 de către SUA Iranului, înainte ca relaţiile între cele două state să se deterioreze iremediabil după Revoluţia islamică din Iran din 1979. Conform site-ului revistei „Combat Aircraft Monthly„, avioanele F14 deţinute de Iran au petrecut în ultimii 9 ani în urmărirea unor obiecte misterioase şi strălucitoare care zburau deasupra facilităţilor nucleare deţinute de statul islamic.

Iranienii au crezut mult timp că aceste obiecte strălucitoare nu ar fi altceva decât nişte drone aparţinând de Agenţia Centrală de Investigaţii (CIA), trimise de americani pentru a spiona programul atomic iranian. Dar, capacităţile tehnice deosebite ale acestor „obiecte neidentificate strălucitoare” sunt departe de ceea ce ar putea realiza o dronă. Se pare că anul trecut, în anul 2012, un OZN a doborât un F14, care încerca să-l intercepteze.

Acum, dacă stau bine şi mă gândesc… mi se pare ceva tare ciudat cu aceste OZN-uri care au apărut exact deasupra facilităţilor nucleare iraniene. Am mai multe ipoteze în acest caz:

1) Sunt obiecte americane, cu o tehnologie incredibilă şi nemaiîntâlnită pe Pământ (poate chiar „împrumutată” de la extratereştri);

2) Sunt OZN-uri extraterestre care se implică în jocul politic dintre SUA şi Iran (la comanda guvernului american), ceea ce demonstrează faptul că autorităţile de la Washington ar colabora îndeaproape cu extratereştrii).

3) Sunt obiecte extraterestre care sunt atrase de orice e legat de energia nucleară şi de armele atomice.