Site de secrete, stiinta si metafizica

Osama bin Laden: un miracol medical al secolului XXI

13 44

Imaginaţi-vă un om foarte bolnav (diabet, insuficienţă renală etc.) ce necesită dializă odată la 2-3 zile, pentru că altfel ar muri. În plus acest om trebuie să se ascundă prin munţi şi prin alte văgăuni, căci este urmărit de toată lumea şi de cea mai avansată tehnologie care a fost inventată vreodată. Acest om nu se poate adresa vreunui spital din lume pentru a primi tratament, căci toată lumea este cu ochii pe el. Şi, totuşi, el supravieţuieşte 10 ani de zile în aceste condiţii! Un adevărat miracol medical! Şi nu moare de boala gravă de care suferea, ci pentru că este ucis de nişte forţe de securitate. Altfel, el ar fi trăit aşa mult şi bine. Nu contează că rata de supravieţuire pentru 10 ani de zile a pacienţilor trataţi cu dializă este de doar 9%…Şi aceşti 9% trebuie trataţi în spitale performante, nu în văgăuni sau în munţi. Cum se numeşte acest adevărat miracol al medicinii moderne? Osama bin Laden! Păcat că a fost ucis, întrucât el ar fi fost bun ca obiect de studiu pentru cercetare în medicină…

Pentru că, aşa cum spun diverse surse din anii 2001-2002, Osama bin Laden era tare bolnav, suferind atât de diabet, cât şi de insuficienţă renală. Redau din nou câteva fragmente din articolul publicat pe 2 februarie 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/osama-bin-laden-teroristul-mort-de-ani-buni-si-inviat-sistematic-de-administratia-sua/):

“Se spune despre Bin Laden că are o stare de sănătate foarte precară. Unii afirmă că el ar suferi de hepatită C, şi că nu ar putea supravieţui mai mult de 2 ani. Conform ziarului Le Figaro, în 2000, Osama a comandat o maşină mobilă de dializă, pentru a-i fi livrată la baza sa din Kandahar, Afghanistan.”

(Sursa: Guardian, 1 noiembrie 2001, http://www.guardian.co.uk/world/2001/nov/01/afghanistan.terrorism)

“Acest om nu este deloc sănătos. Adică, precum vedeţi din aceste imagini, el arată chiar groaznic. În caseta difuzată pe 27 decembrie 2001, el abia îşi poate mişca partea stângă a trupului său. În mod clar că are diabet, şi hipotensiune arterială. Are şi o rană la picior, şi în mod aparent, face şi dializă, pentru probleme cu rinichii.”

(Sursa: CNN, 1 februarie 2002, http://edition.cnn.com/2002/US/02/01/gen.bergen.cnna/index.html)

“Preşedintele Pakistanului crede că Osama bin Laden este cel mai probabil mort, întrucât suspectul de terorism n-ar fi putut să-şi capete tratamentul pentru insuficienţa renală de care suferă. Se are că bin Laden are nevoie să facă dializă o dată la 3 zile.

Dializa renală este necesară pacienţilor care au insuficienţă renală. Aceasta înseamnă că rinichii pur şi simplu nu mai funcţionează. Cauza cea mai probabilă pentru care se întâmplă acest lucru este diabetul sau hipertensiunea arterială. Maşina de dializă necesită electricitate, apă curată şi echipament steril. Dacă toate aceste lucruri nu pot fi asigurate, atunci dializa nu poate fi efectuată, şi pacientul poate muri în câteva zile.”

(Sursa: CNN, 21 ianuarie 2002, http://edition.cnn.com/2002/HEALTH/01/21/gupta.otsc/)

P.S. Oficialii americani au anunţat că vor publica şi fotografia lui Bin Laden mort. Nu ştiu de ce trebuie să aştepte 3 zile pentru a face imaginea publică. Cred că studiourile DreamWorks, celebre în lume pentru animaţiile 3D extraordinare, încă nu au terminat de retuşat imaginea cu bin Laden mort. Ea trebuie să arate perfect. Să mai avem puţină răbdare.

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie