Osama bin Laden, teroristul mort de ani buni, şi „înviat” sistematic de administraţia SUA

9.363 vizualizari

osama bin Laden 20Duminică, 24 ianuarie 2010, pe marile agenţii de presă era difuzată ştirea conform căreia „marele lider terorist”, Osama bin Laden, a ameninţat din nou SUA cu atacuri teroriste.

„Nu va exista pace pentru Statele Unite ale Americii înainte de instaurarea păcii în Palestina, declară liderul mişcării teroriste al-Qaeda, Osama bin Laden, într-un mesaj audio difuzat de televiziunea Al Jazeera, preluată de AFP. În înregistrarea difuzată de Al Jazeera, liderul al-Qaeda revendica atentatul eşuat asupra unei curse americane de linie, de Crăciun, şi ameninţă cu noi atacuri împotriva SUA”. (sursa: www.hotnews.ro)

Dar mai este, într-adevăr, bin Laden în viaţă? Să facem împreună un tur al ştirilor de-a lungul timpului despre liderul Al-Qaeda, în care vom vedea că acesta este mort demult!

„Osama bin Laden n-ar fi păstrat tăcerea pentru atâta timp, dacă ar fi fost în viaţă”

Osama bin Laden e mort. Această ştire a provenit, pentru prima dată, din surse aflate în Afghanistan şi Pakistan, în urmă cu aproape 6 luni. Cel căutat a murit în decembrie 2001 şi a fost înmormântat în munţii din S-E Afghanistanului. Preşedintele Pakistanului, Pervez Musharraf, a confirmat informaţia. Totuşi, restul locotenenţilor lui Osama au păstrat liniştea, fie pentru a da impresia că Osama e încă viu, fie că nu au avut la dispoziţie mijloace de comunicare. Având un ego cât Muntele Everest, Osama bin Laden n-ar fi păstrat tăcerea pentru atâta timp, dacă ar fi fost în viaţă. Întotdeauna i-a plăcut să-şi ia responsabilitatea şi pentru lucruri pe care nu le-a făcut. Ar fi tăcut el timp de 9 luni şi nu şi-ar fi trâmbiţat prezenţa?

(New York Times, 11 iulie 2002, http://www.nytimes.com/2002/07/11/opinion/11TAHE.html?ex=1089432000&en=373a282aeff2716a&ei=5070&todaysheadlines)

„Bin Laden era bolnav de hepatită C în 2001, şi n-ar fi putut supravieţui mai mult de 2 ani”

Se spune despre Bin Laden că are o stare de sănătate foarte precară. Unii afirmă că el ar suferi de hepatită C, şi că nu ar putea supravieţui mai mult de 2 ani. Conform ziarului Le Figaro, în 2000, Osama a comandat o maşină mobilă de dializă, pentru a-i fi livrată la baza sa din Kandahar, Afghanistan.

(Guardian, 1 noiembrie 2001, http://www.guardian.co.uk/world/2001/nov/01/afghanistan.terrorism)

„În decembrie 2001, Osama bin Laden, abia îşi mai poate mişca partea stângă a trupului”

Acest om nu este deloc sănătos. Adică, precum vedeţi din aceste imagini, el arată chiar groaznic. În caseta difuzată pe 27 decembrie 2001, el abia îşi poate mişca partea stângă a trupului său. În mod clar că are diabet, şi hipotensiune arterială. Are şi o rană la picior, şi în mod aparent, face şi dializă, pentru probleme cu rinichii.

Cum arata bin Laden sanatos
Cum arata bin Laden sanatos
Cum arata bin Laden in caseta din decembrie 2001
Cum arata bin Laden in caseta din decembrie 2001

(CNN, 1 februarie 2002, http://edition.cnn.com/2002/US/02/01/gen.bergen.cnna/index.html)

„Preşedintele Pakistanului crede că Osama bin Laden este cel mai probabil mort, pentru că n-ar fi fost capabil să-şi facă dializa”

Preşedintele Pakistanului crede că Osama bin Laden este cel mai probabil mort, întrucât suspectul de terorism n-ar fi putut să-şi capete tratamentul pentru insuficienţa renală de care suferă. Se are că bin Laden are nevoie să facă dializă o dată la 3 zile.

Dializa renală este necesară pacienţilor care au insuficienţă renală. Aceasta înseamnă că rinichii pur şi simplu nu mai funcţionează. Cauza cea mai probabilă pentru care se întâmplă acest lucru este diabetul sau hipertensiunea arterială. Maşina de dializă necesită electricitate, apă curată şi echipament steril. Dacă toate aceste lucruri nu pot fi asigurate, atunci dializa nu poate fi efectuată, şi pacientul poate muri în câteva zile.

(CNN, 21 ianuarie 2002, http://edition.cnn.com/2002/HEALTH/01/21/gupta.otsc/)

„Obama bin Laden este probabil mort, a declarat preşedintele afghan”

Osama bin Laden este „probabil” mort, dar fostul lider taliban, Mullah Omar, se află în viaţă, a declarat preşedintele afghan, Hamid Karzai.

(CNN, 7 octombrie 2002, http://edition.cnn.com/2002/WORLD/asiapcf/central/10/06/karzai.binladen/)

„Osama bin Laden şi-a scris testamentul în anul 2001, în care arăta că este pe moarte”

Redactorul-şef al unei reviste arabe din Londra a declarat că a publicat un testament de-a lui Osama bin Laden, scris în anul 2001, şi în care se arată că el este pe moarte, sau va muri în curând.

(CNN, 26 octombrie 2002, http://edition.cnn.com/2002/WORLD/europe/10/26/binladen.will/)

„Osama bin Laden a murit în linişte datorită unei complicaţii netratate la plămâni”

Osama bin Laden a murit în linişte datorită unei complicaţii netratate la plămâni, a declarat Pakistan Observer, citând un lider taliban care afirmă că a participat la înmormântarea liderului Al Qaeda.

(Fox News, 26 decembrie 2001, http://www.foxnews.com/story/0,2933,41576,00.html)

Aşadar, să-i mai credem pe americani, care din 3 în 3 luni, mai scot câte o casetă cu Osama bin Laden, pentru ca lumea să nu uite că „războiul împotriva terorismului” nu s-a terminat? Sunt curios cât o să mai dureze spectacolul acesta de prost gust, regizat de guvernul american, cum că Osama bin Laden, ar mai trăi.

P.S. Pentru cei sceptici, care ar mai crede că liderul Al Qaeda s-ar afla în viaţă, vă invit să urmărim 2 imagini atribuite lui bin Laden de către oficialii americani (una din 2004 şi alta din 2007). Precum se observă, în 2004, bin Laden avea mai multă barbă albă, pe când în 2007, n-are niciun fir de păr alb în barba sa! Al dracului om e bin Laden ăsta: se pare că el întinereşte, nu îmbătrâneşte!

bin-laden 2004 2007