„Orient Express” şi două întâmplări paranormale: sferele aurii de deasupra trenului şi mica blondă care bântuia Orient Express-ul


Orient Express„Orient Express” este un tren legendar internaţional, care a funcţionat între 1883 şi 2009 şi care a transportat pasageri între Paris şi Istanbul. El a fost operat de Compagnie Internationale des Wagons-Lits, ducându-i pe pasageri într-o călătorie luxoasă pe următoarea rută clasică: Paris – Strasburg – Munchen – Viena – Bratislava – Budapesta – Belgrad – Sofia – Istanbul (aceasta a fost ruta cea mai cunoscută – ce a funcţionat până în 1977). De-a lungul timpului au existat mai multe rute ale Orient Express-ului, prima sa rută (1883) trecând prin România pe la Jimbolia, Craiova, Bucureşti şi Giurgiu. De „Orient Express” se leagă şi romane celebre ca „Dracula” lui Bram Stoker sau „Crima din Orient Express” a lui Agatha Christie.

Cu privire la Orient Express am găsit două povestioare interesante ce au legătură cu paranormalul:

* Michael, un american, se afla în 1967 împreună cu prietena sa, o nemţoaică, în Orient Express. Când trecea prin Budapesta, a privit pe geamul trenului (era vara şi era destul de senin). Pe cer, deasupra trenului, se afla un nor pufos, enorm ca mărime, care părea să se rotească. Michael a întrebat-o pe prietena sa dacă şi ea vede că norul se rotea; ea i-a confirmat acest lucru. Deodată, din acest nor pufos, s-au desprins 15 sfere aurii care s-au răspândit rapid în toate direcţiile, în mai puţin de 3 secunde.

* Se pare că o bună perioadă de timp, Orient Express-ul a fost bântuit de o mică fată blondă care ar fi căzut din tren în anul 1903, atunci când Orient Express-ul se afla în Strasbourg. După acest tragic eveniment, unii pasageri au raportat cum au văzut-o pe această fetiţă blondă, atunci când ei se aflau la toaletă. Pentru a nu mai exista probleme, a fost adusă o ţigancă vrăjitoare, care, după ce a făcut câteva farmece, fantoma cea blondă a dispărut pentru totdeauna din Orient Express.

 


Lasă un comentariu