Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Organizaţia miliardarului american Ted Turner făcea în martie 2021 o simulare privind posibila apariţie a unei pandemii globale cu virusul modificat genetic al variolei maimuţei

  •  
  •  
  •  
  •  

blankDe cel puţin o săptămână (dacă nu mai demult chiar), mass-media internaţională ne vorbeşte despre virusul „variolei maimuţei”, care s-ar fi răspândit deja în întreaga lume, apărând mai multe cazuri izolate în diferite ţări. Foarte interesant e că în martie 2021, deci cu 1 an şi 2 luni înainte, a avut loc Conferinţa de Securitate de la Munchen (Germania), organizată de către NTI (Nuclear Threat Initiative), în care s-a făcut o simulare virtuală despre apariţia unei pandemii mondiale cu virusul „variolei maimuţei”! A naibii coincidenţă…

NTI (Nuclear Threat Initiative), conform Wikipediei, este o organizaţie non-profit, fondată în 2001 de fostul senator american Sam Nunn și de miliardarul american Ted Turner (fondatorul CNN), care lucrează pentru a preveni atacurile catastrofale și accidentele cu arme de distrugere în masă – în special nucleare, biologice, radiologice, chimice și cibernetice. Ted Turner a mai înfiinţat în 1998 Fundaţia Naţiunilor Unite (United Nations Foundation), oferindu-i o finanţare de 1 miliard de dolari. Această fundaţie a fost adesea partenerul lui Bill Gates, în diferite proiecte globale de sănătate.

Revenind la NTI şi la simularea lor din martie 2021, citez din site-ul oficial – nti.org (NTI | Bio, Munich Security Conference Convene Global Leaders for Annual Tabletop Exercise on Reducing High-Consequence Biological Threats).

„(…) Scenariul exercițiului: un atac localizat cu arme biologice cu un virus al variolei maimuței, modificat genetic, începe în țara fictivă Brinia. Peste 18 luni, scenariul evoluează într-o pandemie catastrofală la nivel global, lăsând 40% din populația lumii infectată și peste un sfert de miliard de oameni morți.

Scenariul exercițiului fictiv s-a desfășurat treptat printr-o serie de videoclipuri scurte la care participanții au reacționat în timpul unei discuții. Au apărut teme cheie cu privire la necesitatea de a consolida evaluarea internațională a riscurilor de pandemie și sistemele de avertizare timpurie; să stabilească declanșatori clari pentru un răspuns anticipat la nivel național și o acțiune agresivă timpurie pentru a încetini transmiterea bolilor și a salva vieți; pentru a reduce riscurile biotehnologice și a spori supravegherea cercetării în științele vieții; și să promoveze noi și mai puternice mecanisme internaționale de finanțare a pregătirii pentru securitatea sănătății”.

Mai jos găsiţi şi capturile de pe site-ul oficial:

blank

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu