Organizaţia francmasonică „Clubul de la Roma” doreşte inventarea unui duşman comun („extratereştrii”) pentru a impune omenirii globalizarea şi noua ordine mondială

4.065 vizualizari

Clubul de la Roma este o organizaţie înfiinţată în 1968, care, conform declaraţiilor oficiale, ar fi compusă din oameni de ştiinţă, economişti, oameni de afaceri, actuali şi foşti şefi de stat de pe toate cele 5 continente şi care ar urmări îmbunătiţirea societăţii umane. Vorbe goale…pentru că se ştie că Clubul de la Roma este o societate francmasonică, condusă de oameni puternici şi bogaţi (gen Rockefeller) având scopuri oculte privind dominarea întregii lumii de către o „Elită Mondială”. Astfel, Clubul de la Roma, este încă un paravan de societate ocultă ce promovează „noua ordine mondială” şi „guvernul mondial”, la fel ca alte societăţi din zilele actuale, ca: Grupul Bilderberg, Consiliul pentru Relaţii Externe (CFR) sau Comisia Trilaterală.

Într-un document al Consiliului Clubului de la Roma, publicat în anul 1970, şi intitulat „Prima revoluţie globală”, se spune, printre altele (subliniat cu roşu pe text):

„Bărbaţii şi femeile au nevoie de o motivaţie comună, mai precis un adversar comun, împotriva căruia ei să se poată organiza şi acţiona împreună (…) Naţiunile divizate trebuie adunate împreună, pentru a se opune unui adversar comun, fie că este unul real, fie că este inventat pentru acest scop (…) Noi inamici trebuie să fie identificaţi, noi strategii trebuie să fie imaginate şi noi arme trebuie să fie inventate.”

Aşadar, pentru a face mai uşoară unirea tuturor naţiunilor într-o organizaţie globală dominantă, e nevoie de existenţa unui inamic comun, fie că este real sau unul inventat. Ce adversar comun ar putea avea întreaga omenire? Cineva în afara civilizaţiei omeneşti… adică o civilizaţie extraterestră, de exemplu! Şi atunci, mă pot gândi la întregul complot: dacă toate poveştile despre extratereştri nu sunt decât nişte invenţii puse la cale de forţele oculte, pentru inventarea unui inamic comun?  Dacă în viitor, vor ieşi la lumină „aşa-zise documente secrete” prin care se vor face cunoscute existenţa unor ameninţări extraterestre iminente? Atunci, toată lumea îşi va uni forţele într-o „superputere globală”, condusă de forţele oculte… Acest scenariu apare de fapt în multe filme SF, produse la Hollywood, ca de exemplu „Independence Day” (1996) sau „Battle: LA” (2011).

Este doar o ipoteză, dar eu zic că merită mai multă atenţie…