Opinia unui preşedinte american despre iezuiţii din Biserica Catolică: „Dacă vreodată a existat un grup de oameni care să merite să fie damnaţi pentru totdeauna pe pământ, aceştia sunt iezuiţii”

2.419 vizualizari
Imagine: americamagazine.org + prelucrare proprie

Ordinul iezuiţilor a Bisericii Catolice a fost înfiinţat de Ignaţiu de Loyola şi de nouă camarazi, în anul 1543. De atunci, iezuiţii au devenit o societate secretă, „partea malefică” a Bisericii Catolice, fiind adânc implicată într-o mulţime de fărădelegi.

Pe 21 iulie 1773, Papa Clement al XlV-lea a anulat pentru totdeauna Ordinul Iezuiţilor. Franţa, Spania şi Portugalia şi-au dat seama la rândul lor că iezuiţii se amestecau în afacerile statului şi că erau duşmanii guvernului. Acţiunea Papei a fost un răspuns la presiunile aplicate de monarhi. Regele Joseph al Portugaliei a semnat un decret “prin care iezuiţii erau denunţaţi ca “trădători, rebeli şi duşmani ai regatului…” Însă, Papa Pius al VII-lea a reinstaurat în 1814 toate drepturile şi privilegiile iezuiţilor.

Ex-preşedintele american John Addams îi scria succesorului lui, Thomas Jefferson: “Nu-mi place reapariţia iezuiţilor. Dacă vreodată a existat un grup de oameni care să merite să fie damnaţi pentru totdeauna pe pământ…este această Societate…”. Jefferson i-a răspuns: “Ca şi tine, dezaprob reinstaurarea iezuiţilor, pentru că asta înseamnă un pas înapoi, de la lumină, către întuneric.”

Într-un articol publicat în 2013 – Cel mai mare secret Illuminati: această organizaţie a fost creată de iezuiţii din Biserica Catolică, pentru a domina lumea! – emiteam ipoteza că înfricoşătoarea organizaţie Illuminati a fost creată în laboratoarele secrete ale iezuiţilor.