Oficialii americani din sănătate recunosc: bolile pot reapare în rândul populaţiei vaccinate complet! Încă un argument care arată inutilitatea vaccinurilor!

1.685 vizualizari

conspiratia vaccinurilorPoziţia mea anti-vaccinare o cunoaşteţi deja. Unii spun că e o poziţie absurdă şi prostească, pentru că vaccinurile sunt bune, sigure, bla-bla etc. Am demonstrat de mai multe ori, chiar cu STUDII ŞTIINŢIFICE că vaccinurile nu sunt deloc bune pentru organismul uman, că efectul lor e de cele mai multe ori unul placebo, şi, în plus, uneori, pot apare chiar şi complicaţii de sănătate.

Mai demonstrez încă o dată ceea ce am spus mai sus, printr-un articol clar, iar avocaţii îndârjiţi ai „vaccinării cu forţa” (!!) ar trebui să le fie ruşine pentru ceea ce susţin ei în mod public.

Astfel, de pe site-ul CNBC.com(un site ce aparţine de gigantul american mass-media NBC Universal – deci chiar de Oculta Mondială), se recunoaşte voalat inutilitatea vaccinurilor. Articolul se numeşte „Oficialii din sănătate recunosc: Oamenii recent vaccinaţi împrăştie boala” şi de acolo putem afla:

Dovezile științifice demonstrează că persoanele vaccinate cu vaccinuri cu virusuri vii cum ar fi rujeola, oreionul, rubeola, varicela, zona zoster și gripa, pot răspândi în continuare virusul la mai multe săptămâni sau luni după aceea, și astfel pot infecta deopotrivă persoanele vaccinate și nevaccinate. Atât persoanele nevaccinate, cât și cele vaccinate sunt expuse riscului de a contracta boala de la persoanele recent vaccinate.

Păi, nu susţineau avocaţii vaccinării că trebuie „să se vaccineze cu forţa”, pentru că persoanele nevaccinate pot transmite bolile şi la alţii, îmbolnăvind astfel întreaga populaţie? Acum, din articolul de mai sus, aflăm că şi persoanele vaccinate pot transmite aceste boli, la săptămâni sau luni după vaccinare? E foarte posibil să fie vorba chiar şi de ani. Aşa că acest argument al răspândirii bolilor doar de către persoanele nevaccinate cade.

De exemplu, s-au înregistrat cazuri ale unor adulți care au contractat poliomielita de la nou-născuţii recent vaccinați. Un tată din Staten Island (SUA) a ajuns într-un scaun cu rotile după poliomelita contractată în timp ce schimba scutecele fiicei sale (care era vaccinată anti-poliomelită). El a primit o compensaţie de 22,5 milioane de dolari în 2009.

Şi acum urmează recunoaşterea deplină:

Eșecul vaccinurilor este larg răspândit; imunitatea indusă de vaccin nu este una permanentă, iar reapariţia unor boli recente, cum ar fi tusea convulsivă, oreionul și rujeola a avut loc în rândul populației vaccinate complet.

Aşadar, oficialii din sănătate recunosc, fără să vrea, inutilitatea vaccinurilor. Mai recitesc încă o dată: Reapariţia unor boli recente, cum ar fi tusea convulsivă, oreionul și rujeola a avut loc în rândul populației vaccinate complet.  Dacă aceste boli au apărut în rândul populaţiei vaccinate total, aceasta înseamnă că ele nu sunt deloc eficiente, şi chiar inutile! Şi nu o spun eu, ci chiar oficialii din sănătate o recunosc, citaţi de mass-media oficială!

Şi atunci cum rămâne cu haita furibundă de bloggeri şi reporteri din România care susţin vaccinarea obligatorie cu orice preţ?

* „Arhi”, care se crede „mare blogger” (de fapt, e o nulitate, un gunoi din punctul meu de vedere) iată ce scria în acest articol: „Cumva idioțenia asta trebuie să se oprească, poate chiar prin vaccinările obligatorii. Și nu, nu glumesc, deși sunt împotriva chestiilor impuse de către stat. Pentru că aici deja e vorba de siguranța națională, de sănătatea populației în general și de cheltuieli enorme în plus la bugetul de sănătate”.

* „Vlad Mixich”, de pe Hotnews.ro, care cenzurează dreptul la liberă opinie, chiar dacă unii comentatori vorbesc frumos (asta înseamnă un fel de dictatură!). Uitaţi ce scrie tipul acesta aici: „Săptămâna trecută am decis să blochez comentariile la un articol despre mişcarea anti vaccin şi rolul acestei isterii în declanşarea noilor epidemii de rujeolă şi oreion din Europa şi Statele Unite”. Deci, acest ziarist/blogger cenzurează orice opinie liberă, care îndrăzneşte, chiar şi cu argumente logice, să-l contrazică pe el, stăpânul suprem al adevărului! Aşa înţelege ziaristul ăsta ce înseamnă democraţia! Ca un fel de stalinism! Eu, în schimb, voi aproba ORICE TIP DE COMENTARII/OPINII cu privire la acest subiect, fără jigniri (bineînţeles) la adresa mea. Pentru că eu înţeleg altfel libertatea şi democraţia.

Eu îmi pun întrebarea: tipii aceştia de mai sus de cine sunt plătiţi ca să susţină atât de fervent vaccinările? Pentru că eu cred că doar marile corporaţii farmaceutice au un interes major în a-şi vinde vaccinurile pe piaţă. O campanie anti-vaccinare nu face jocul financiar al nimănui, pe când una pro-vaccinare cu siguranţă că da. De aceea, vă invit, dragi cititori, să reflectaţi adânc asupra acestui fapt…