Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Odată cu îmbolnăvirea preşedintelui Trump cu teribilul Covid-19, două avioane militare strategice Boeing ale Armatei SUA au fost desfăşurate în aer. Doar coincidenţă?

 • 166
 •  
 •  
 •  
  166
  Shares

blankÎmbolnăvirea preşedintelui american Trump şi a soţiei sale de Covid-2019, teribila boală a anului 2020, a făcut înconjurul lumii. Însă, există un element ciudat în tot ceea ce s-a întâmplat. Anunţul îmbolnăvirii preşedintelui american a fost făcut vineri, dimineaţă, 2 octombrie 2020, cam în acelaşi timp când când ceva foarte important a avut loc în SUA.

E vorba de zborul a două avioane Boeing E-6B Mercury de-a lungul coastei de est a Statelor Unite. E-6B este folosit de guvern pentru a transmite instrucțiuni flotei de submarine balistice pe care SUA le are în apele din întreaga lume. Navele pot desfășura rachete balistice lansate de submarinele nucleare. Avioanele fac parte din Operațiunea Looking Glass – cunoscută astăzi sub numele de Airborne Command Post (ABNCP) – și sunt utilizate pentru a furniza comanda și controlul forțelor nucleare americane în cazul în care centrele de comandă la sol sunt fie distruse, fie inoperabile.

Există speculații cu privire la faptul că posturile de comandă aeriene au fost desfășurate ca un avertisment pentru oricare dintre dușmanii Americii, după ce s-a dat vestea testului pozitiv al lui Trump pentru noul coronavirus. Marina SUA, care operează o flotă de 16 avioane E-6B, are în mod normal cel puțin unul dintre avioane în aer în orice moment și nu este neobișnuit ca două dintre avioanele cu patru motoare să se afle în zbor.

Totuşi, zborurile au fost „planificate în prealabil”, iar sincronizarea celor două evenimente a fost „pur întâmplătoare”, a declarat pentru Fox News un purtător de cuvânt al Comandamentului Strategic al SUA. Un înalt oficial al Apărării a mai declarat pentru Fox News că nu a existat „nicio modificare a posturii Armatei SUA”, adăugând că: „Președintele rămâne comandantul-șef”.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): foxnews.com


 • 166
 •  
 •  
 •  
  166
  Shares
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu