Oculta Mondială şi-a ales deja sediul viitorului guvern unic mondial? În Canberra, capitala Australiei?

2.221 vizualizari
Imagine: howdoigo.asia + prelucrare proprie

Canberra, cu o populaţie de numai 367.000 de locuitori, este capitala Australiei. Locația orașului Canberra a fost aleasă pentru amplasarea capitalei națiunii în 1908 ca un compromis între Sydney și Melbourne, primele două mari orașe din Australia.

Încă din ani ’80-’90, există informaţii conform cărora Canberra ar urma să devină sediu al guvernului mondial al Ocultei Mondiale. De ce ar fi fost ales Canberra ca sediu al guvernului mondial? Pentru că Australia, pur și simplu, este o țară cu foarte puțini indigeni ce pot deveni recalcitranți și, mai ales, pentru că limba este engleza. Nicio țară de o altă limbă engleză nu oferă securitatea pe care o oferă Australia, în timpul instaurării guvernului mondial. În America sau în Europa, manifestațiile sunt mai mult decât probabile, iar America de Sud nu e numai că nu doar anglofonă, dar înclinația locuitorilor de aici pentru revoluții și tulburări sociale este evidentă.

Suspiciunile au început odată cu construcția clădirii Parlamentului din Canberra, în 1988, care a costat Australia sume imense de bani. Acest edificiu enorm, vast și somptuos ar putea fi ușor pe placul SUA sau Rusiei, care au sute de milioane de locuitori. Clădirea ar fi,  deci, ideală pentru un guvern mondial.

Un înalt funcționar australian, Peter Sawyer, vorbea în anii ’90 de un anumit număr de fapte concrete constatate în timp ce era în serviciu. El amintea, în special, de o centrală telefonică construită la Canberra, numită Deacon Centre. Acest centru este construit din beton, are ziduri de 1,20 m grosime, a costat sute de milioane de dolari și, în afară de aparatura telefonică, este echipat cu numeroase calculatoare aflate pe patru nivele, al căror cost depășește 150 milioane de dolari. Căutând să afle de ce era necesar un asemenea echipament în capitala unei țări cu 25 milioane de locuitori, el a descoperit că acele calculatoare erau legate la toate băncile, birourile poștale, centralele telefonice, mașinile utilizând cartele magnetice de distribuit bani, la toate posturile de poliție și, mai ales, la alte departamente de centralizare a informațiilor despre cetățenii privați din Statele Unite și Europa.

Peter Sawyer a mai descoperit că Rockfeller, președintele Fundației cu același nume, a venit într-un sejur prelungit în Australia, pentru a superviza personal construcția a 20 de reședințe de lux la Canberra, în minunatul Parc Național, unde, în principiu, n-are voie nimeni să construiască.

Faptele permit a estima că aceste clădiri sunt, de fapt, destinate să adăpostească viitorul guvern mondial, iar cele 20 de reședințe de lux vor fi afectate diferiților membri străini ai acestui guvern.