Oculta Mondială îşi dă arama pe faţă: „Să ucidem Internetul actual şi să creăm altul”

5.551 vizualizari

„Internetul e stricat şi e nevoie să o luăm de la început. Anul trecut, nivelul şi ferocitatea atacurilor cibernetice de pe Internet a ajuns la un nivel atât de înalt încât unii se gândesc acum la ceva ce părea de neconceput: a lăsa actualul Internet să ofilească şi de a începe un nou Internet, mai sigur şi mai robust (…) Dovezile recente sugerează că eforturile noastre de a asigura un Internet sigur devin din ce în ce mai puţin eficace, şi astfel ideea unei alternative radicale începe să fie mai puţin ridicolă.”

Opinia de mai sus aparţine profesorului Alan Woodward, de la Departamentul de Informatică din cadrul Universităţii din Surrey şi a fost difuzată într-un articol publicat pe BBC. În cadrul articolului, găsiţi şi poza profesorului: SCUIPAŢI PE EA şi înjuraţi-l cât puteţi. Pentru că acest IDIOT DE PROFESOR face jocul Noii Ordini Mondiale, propunându-ne nici mai mult nici mai puţin decât desfiinţarea actualului Internet, în care libertatea e asigurată, şi înlocuirea unui Internet sigur, controlat de elita mondială. N-am crezut că am ajuns s-o spun pe site, dar iată că o fac: Alan Woodward, du-te naibii!

Este clar pentru oricine că Oculta Mondială (în special, cea din zona puterii anglofone) este tot mai disperată în a interzice şi închide Internetul. Acest articol postat la BBC este un bun exemplu de temă socială dominantă ce este promovată pentru obţinerea acestui obiectiv. Oculta Mondială vrea să conducă lumea, iar Internetul le-a afectat grav planurile. Cum se poate derula o Nouă Ordine Mondială secretă, atunci când fiecare mişcare a lor apare pe Internet a doua zi?

Oculta Mondială îşi doreşte un guvern mondial (ONU), o autoritate militară unică (NATO), o instanţă mondială (Curtea Penală Internaţională), o singura bancă centrală (FMI) etc. Expunerea scopurilor şi metodologiilor sale a condus la o supărare şi indignare mare a elitelor lumii.

Ca urmare, multe din temele sociale dominante promovate de Oculta Mondială încep să se prăbuşească (vezi, de exemplu, tema falsă a încălzirii globale: https://www.lovendal.ro/wp52/bill-gates-si-alti-bogatasi-ai-lumii-doresc-uciderea-a-miliarde-de-oameni-prin-crearea-unei-ere-glaciare-artificiale/). Aşa că au început să atace unica sursă pe care ei n-o pot controla: Internetul. Oculta Mondială controlează guverne ale lumii, parlamente, industria de entertainment, industria mass-media, bănci, corporaţii etc…dar nu pot controla şi Internetul. Aşa că au început o campanie agresivă împotriva sa (mai întâi prin legi aberante ca ACTA), dar şi prin articole de genul acesta (de pe BBC) prin care îşi dau aramă pe faţă, cerând nici mai mult nici mai puţin decât…desfiinţarea Internetului! Să nu-i lăsăm s-o facă!