Site de secrete, stiinta si metafizica

Ochiul Illuminati e arătat lumii întregi în focurile de artificii de Revelion din oraşul Sydney! Suntem din nou amăgiţi şi manipulaţi!

75 23

ochiul Illuminati Sydney 3Focul de artificii din noaptea de Revelion din oraşul australian Sydney este poate cel mai spectaculos din întreaga lume. Mii de lumini colorate apar pe cerul Sydney-ul la cumpăna dintre ani… numai că anul acesta a fost ceva special. În revelionul 2014, metropola Sydney a avut drept temă… ochiul Illuminati! Şi acesta a fost expus pe celebrul pod Sydney Harbour, cel care face legătura dintre centrul şi nordul oraşului. Simbolul “ochiului Illuminati” l-au denumit “SHINE” (adică “STRĂLUCIRE/A STRĂLUCI”) şi poate fi întâlnit şi pe site-ul oficial dedicat focului de artificii pentru anul 2014, www.sydneynewyearseve.com, site ce aparţine de Primăria oraşului Sydney.

În site, se arată de ce a fost aleasă tema “SHINE”:

“În 2013, oraşul Sydney va STRĂLUCI (“SHINE”). Sydney este o citadelă diversă, plină de energie şi vibrantă, în care oamenii se adună pentru a crea cel mai grozav oraş de pe planetă. Un oraş unde Soarele, apa şi oamenii strălucesc. Ochiul atotvăzător şi etern strălucitor simbolizează o comunitate şi o viziune împărtăşită, pentru a trăi o viaţă armonioasă, stimulantă şi excitantă într-un oraş în care fiecărui individ i se oferă oportunitatea de a privi către viitor cu optimist şi să… STRĂLUCEASCĂ (“SHINE”)”.

ochiul Illuminati Sydney

Ia te uită! Asta încearcă ei să ne convingă că simbolizează ochiul atotvăzător! Ei, de fapt, încearcă să ne ascundă ce simbolizează cu adevărat ochiul atotvăzător: Lucifer, falsa religie, Antihristul, Illuminati. De fapt, de ani de zile, o mulţime de vedete muzicale, printr-un aparat imens de propagandă, încearcă să ne inducă subliminal ideea că Illuminati e ceva “cool”, iar odată cu site-ul oraşului Sydney, ne mai învaţă că “ochiul atotvăzător Illuminati simbolizează o comunitate şi o viziune împărtăşită”. Da, desigur. Illuminati se pricep de minune în a înşela masele de oameni. 

De ce a fost ales oraşul Sydney pentru a se afişa simbolul ochiului Illuminati? Simplu. Pentru că focurile de artificii din noaptea de Revelion de aici sunt celebre în întreaga lume şi sunt urmărite de sute de milioane şi miliarde de oameni. Inteligentă strategie!

Ei, pur şi simplu, nici nu se mai ascund: ne vâră cu forţa în cap simbolurile lor demonice, pe care le transformă în lucruri vesele şi atrăgătoare. Depinde doar de noi: acceptăm să fim manipulaţi ţi transformaţi într-o masă de zombi sau ne opunem noii ordini mondiale pe care cei de la Illuminati vor s-o instaureze?

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie