Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Ochiul central” al Ocultei Mondiale ne va invada vieţile! Danemarca va renunţa la banii în numerar până în 2016! Ce ţară urmează?

  •  
  •  
  •  
  •  

societate fara cashAnul trecut scriam acest articol (Israelul va fi prima ţară din lume care va elimina banii de hârtie! Un experiment periculos care va da posibilitatea controlului total asupra vieţilor noastre!), în care arătam cum autorităţile din Israel pregătesc eliminarea banilor-gheaţă („cash”). Citez din acel articol:

Guvernul israelian a autorizat creearea unei comisii care va examina modalităţile de eliminare a banilor lichizi din economia israeliană, pentru a preveni astfel cetăţenii în a mai face evaziune fiscală. (…) Banii de hârtie sunt răi, întrucât permite indivizilor să evite plata taxelor şi impozitelor, dar şi pentru că favorizează spălarea de bani. Într-o economie fără cash, toate tranzacţiile electronice vor fi înregistrate şi va fi mult mai uşor în strângerea acestor taxe şi impozite.

Ei bine, nu doar Israelul intenţionează să facă acest lucru, ci şi alte ţări, cum ar fi Danemarca, aşa cum putem citi de pe site-ul RT.com:

Banca Centrală a Danemarcei, Nationalbanken, intenționează să oprească tipărirea bancnotelor și baterea monedelor până la sfârșitul anului 2016, şi asta pentru oamenii preferă tot mai mult să utilizeze cardurile de credit și monezile electronice în tranzacții, decât numerar. Există o tendință la nivel mondial de eliminare a numerarului din tranzacţii. Unele ţări din Europa, printre care Irlanda, Austria şi Belgia, au încercat de un număr mare de ani să îndepărteze economiile proprii în a utiliza numerarul fizic în tranzacții. De exemplu, Banca Centrală a Irlandei a făcut recent un experiment pentru eliminarea din circulație a bancnotelor într-unul din orașe. Băncile centrale europene au facut lobby activ pentru mai multe guverne pentru a crește taxele și impozitele pentru plățile făcute cu numerar.

P.S. Aşa cum spuneam într-un articol din martie 2012 (Care este adevăratul pericol al eliminării totale a banilor de hârtie din societate? Vom fi total controlaţi!), trecerea la o societate fără bani de hârtie, ar ridica o mare problemă: ar exista un “ochi central” care ne-ar supraveghea toate activităţile…am fi urmăriţi ce am cumpăra în orice moment: fie că luăm o cameră la hotel, că achiziţionăm un Pepsi sau un prezervativ. Am spune “pa” vieţii private! În plus, se ştie că multe bănci pot fi sparte de diverşi hackeri: cine ne garantează că într-o zi nu ne putem trezi cu identitatea furată şi cu banii furaţi!? Iar cei care ne controlează acest uriaş sistem de bani electronici vor putea face ce vrea cu noi şi cu vieţile noastre.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu