Obama acceptă ca Iranul să deţină bomba nucleară! Nu se mai sperie nimeni de America…

3.126 vizualizari

Citeam ieri o ştire de pe site-ul Debka.com, dar din păcate, între timp, ştirea a ajuns la arhivă şi poate fi vizualizată doar cu un abonament de plată. Ce spunea mai exact ştirea?

„În timpul a patru zile, între 4 martie şi 7 martie 2011, administraţia Obama şi-a schimbat total politica sa faţă de Iran. Cum preţurile la petrol au crescut ca urmare a revoltelor din ţările arabe şi cum atacarea Iranului ar fi dus petrolul la preţuri exorbitante, Washington-ul a confirmat cele mai negre suspiciuni ale Israelului şi Arabiei Saudite, şi anume faptul că administraţia Statelor Unite nu are de gând să oprească intenţia Iranului în a obţine arme nucleare.

Această atitudine a Americii e a doua dezamăgire în ultimele trei luni, a autorităţilor saudite şi israeliene, după ce SUA a sprijinit revoltele din unele ţări arabe, ca de exemplu Egiptul, stat-prieten cu Arabia Saudită şi Israelul.”

Într-un fel, această ştire îmi confirmă încă o dată bănuielile că Iranul nu va fi atacat de SUA prea curând, aşa cum spuneam şi în acest articol: https://www.lovendal.ro/wp52/razboiul-din-iran-o-gogorita-de-ce-iranul-nu-va-fi-atacat-prea-curand-de-statele-unite/.

E adevărat că administraţia Obama nu e prea luată în seamă de multe din statele lumii? Eu cred că da. America nu mai e ce-a fost, aşa cum era pe timpul lui George Bush…

P.S. Caricatura de la începutul articolului sugerează starea de fapt a SUA: Obama devorează statuia Libertăţii, simbolul naţiunii americane. E clar: decăderea Americii a început deja.