Obama a fost convocat la întâlnirea secretă Bilderberg pentru a discuta bio-atacul SUA asupra Germaniei, prin intermediul virusului E-Coli

5.094 vizualizari

Preşedintele SUA, Barack Obama, va participa sâmbătă, 11 iunie 2011, la reuniunea pe 2011 a Grupului Bilderberg (a elitei globale) ce are loc în staţiunea St. Moritz (Elveţia). Pentru a participa la această întâlnire extraordinară, Obama şi-a anulat o serie de întâlniri pe care le avea dinainte stabilite. Conform informaţiilor obţinute pe surse, Obama a fost convocat ca urmare a temerilor conform cărora SUA s-a pregăti să rupă toate legăturile cu sistemul bancar al Uniunii Europene şi că Statele Unite ar fi lansat un bioatac „deliberat şi calculat” asupra Germaniei, pentru că aceasta nu a participat la războiul din Libia. Atunci când ministrul german de apărare al Germaniei, Thomas de Maiziere, a declarat că ţara sa ar putea trimite trupe în Libia doar atunci când războiul se va termina, ministrul american al Apărării, Robert Gates, a avertizat că alianţa Americii cu Europa în cadrul NATO va avea parte un „viitor de rău augur”.

Pe de altă parte, bănuielile Germaniei conform cărora Statele Unite s-ar afla în spatele răspândirii virusului E-coli care a omorât până în prezent 30 de oameni (29 de germani şi 1 suedez) şi a îmbolnăvit peste 3.000 de persoane, par a fi destul de valide, în urma analizelor ADN ce au fost realizate la Centrul de Genom din Beijing. Conform cercetătorilor chinezi, tulpina virusului găsită în Germania nu e aceeaşi cu E-coli care a contaminat culturile de spanac (0157:H7). De fapt, este o tulpină total diferită, denumită O104:H4, care n-a fost asociată până acum cu vreo boală. Curios că această tulpină este purtată de unii oameni, dar ei nu s-au îmbolnăvit niciodată. Dar, „într-un fel”, acest microb obscur s-a transformat într-una dintre cele mai mortale epidemii de E-coli din istoria omenirii. Şi mai mult decât atât, noua tulpină E-coli găsită în Germania are parte şi de noi gene care sunt imune la toate antibioticele la ora actuală, ceea ce înseamnă că ea a fost mai întâi „fabricată” prin bioinginerie în laborator.

Curios e faptul că autorităţile germane, după ce au dat vina pentru prima dată pe castraveţii spanioli, ce au devastat piaţa europeană a legumelor, au admis până la urmă că au  eşuat în a găsi orice urmă de provenienţă a bolii.

Aşa cum am spus şi în articolul din 4 iunie 2011 (https://www.lovendal.ro/wp52/bacteria-ucigasa-e-coli-o-noua-diversiune-pusa-la-cale-de-americani-pentru-a-opri-prabusirea-dolarului/) administraţia Obama este în stare să facă orice pentru a opri prăbuşirea economiei SUA, inclusiv să genereze un genocid la nivel global. Cu o Uniune Europeană slăbită şi cu o Japonie îngenunchiată după devastatorul cutremur, SUA va rămâne mult timp lider mondial. Nu mai rămâne decât China să aibă parte de o surpriză din partea americanilor… La ce să ne aşteptăm?