Oamenii din umbră care l-au făcut pe Macron preşedintele Franţei: miliardari francezi dar şi membri ai Grupului Bilderberg

222 vizualizari

În anul 2017 au avut loc alegerile prezindenţiale din Franţa. Globaliştii erau disperaţi: după victoria lui Trump în SUA, globaliştii se aflau în pericol să piardă şi Franţa, căci favorită era Marine le Pen, avocată şi politiciană naţionalistă şi conservatoare. Aşa că au trebuit să „inventeze” un om din afara sistemului, care a apărut din neant, pentru a înlocui partidele tradiționale aflate în cădere liberă.

În concluzie, s-a ivit un „outsider”, Emmanuel Macron, un tehnocrat, un „om venit din popor”. Din august 2014 până în august 2016 a fost ministru al economiei în al doilea guvern Valls sub președintele François Hollande. Dar totuşi secretul este altul. Macron este „omul sistemului”, al globaliştilor, aşa cum putem afla din cartea „Amurg” a lui Juan Branco.

Ce spune Juan Branco? Că înainte de a fi votat de francezi, Emmanuel Macron a fost ales de cei mai bogați oameni din Franța: Bernard Arnault (cel mai bogat om din Franţa), fiul lui Xavier Niel (un miliardar cu proprietăți importante în media, precum „Le Monde” și „L’Observateur”) și Arnaud Lagardere. Toți aceștia și-au folosit rețelele politice și forța pe care o dețin în mass-media pentru a-i deschide lui Macron toate ușile. Iar presa e esenţială când vine vorba de manipulare. Arnault a jucat rolul esențial, pentru că el dirijează o parte consistentă a banilor din publicitate, venituri fără de care mass-media nu ar putea trăi. Alţi susţinători din umbră a lui Macron au fost Patrick Drahi, Jean-Pierre Jouyet, fostul secretar general al cabinetului fostului președinte Hollande, dar și Laurent Bigorgne, un obișnuit al reuniunilor Grupului Bilderberg.