Oamenii de ştiinţă de la Universitatea din California şochează: „Extratereştrii trăiesc camuflaţi printre noi”!


extraterestrii printre noiOamenii de ştiinţă de la Universitatea din California au venit cu o ipoteză neobișnuită care sugerează că extratereștrii s-au stabilit de mult timp pe Pământ și că trăiesc printre noi în calitate de observatori. Desigur, nu există nicio dovadă în acest sens, dar, potrivit unor surse antice, planeta noastră ar fi fost vizitată de reprezentanți ai unor civilizaţii extraterestre încă de de la începuturile civilizaţiei terestre.

În 2000, oamenii de ştiinţă de la Universitatea din California, conduşi de profesorul Jonathan Malkisom, au ţinut o conferință de presă, în cadrul căreia s-a dat informaţia senzațională că reprezentanții civilizațiilor extraterestre trăiesc de mult timp printre oameni. Ei au adoptat o înfăţişare umană și ne monitorizează îndeaproape fiecare mișcare a noastră. Ei se camuflează asemănător cum fac unele insecte şi animale, ce se deghizează pentru a se apăra de prădători.

Filozofii antici au fost mereu în căutarea răspunsului la întrebarea dacă ființele care vin din cer sunt membri ai aceleiași specii ca și îngerii. Dar, ca regulă, răspunsul a fost negativ, deoarece ființele care sosesc au fost muritoare, în timp ce îngerii sunt nemuritori.

Întrebarea despre existenţa civilizaţiilor extraterestre a fost serios discutată pentru prima dată abia în secolul al XX-lea, mai ales după ce CIA a declasificat o mică parte din arhiva sa cu privire la așanumitul caz Roswell, când militarii americani au descoperit o farfurie zburătoare care s-a prăbușit. Există informaţii că, în afară de resturile farfuriei zburătoare, s-au descoperit şi cadavrele a 3 extratereştri. Conform unei versiuni, OZN-ul ar fi fost lovit de un fulger. Există rapoarte că președintele american John F. Kennedy, cu câteva zile înainte de moartea sa, a cerut șefului CIA-ului să-i furnizeze toate materialele despre acest incident, dar acesta nu a reușit să acceseze arhivele cele mai secrete.

Mai mulți oameni au început să susţină nu numai că au văzut OZN-uri pe cer, dar au fost chiar şi în interiorul acestor obiecte, intrând în contact cu extratereştrii. Una dintre cele mai renumite „răpite de extratereştri” este profeta bulgară Vanga: Uneori, unul dintre extratereştri mă ia de mână. Ei comunică doar cu câţiva locuitori ai planetei noastre. Ei sunt în mod constant cu ochii pe noi, a spus Vanga.

Ce vor extratereștrii de la oamenii de pe Pământ? Nu există decât o singură ipoteză, care a fost sugerată de omul de știință britanic Timothy Good, în cartea sa: „Pământul nu mai este o bază intermediară. Extratereştrii s-au stabilit aici de o bună bucată de vreme. În ianuarie 2011, oamenii de ştiinţă britanici au anunțat necesitatea de a se pregăti o întâlnire de urgență cu o civilizație extraterestră, și chiar au sugerat înființarea unui comitet special în cadrul ONU.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock