Oamenii de ştiinţă constată cu stupoare că virusul zika poate duce rasa umană la nivelul de evoluţie de acum 2 milioane de ani! Iar virusul zika are legătura cu familia Illuminati Rockefeller!

6.654 vizualizari

zika copilPericulosul virus zika pot produce „defecţiuni” ale creierului, care pot duce oamenii cu două milioane de ani înapoi, din punct de vedere al evoluţiei, avertizează oamenii de știință, citaţi de ziarul The Express. Mutaţiile genetice declanșate de agentul patogen letal amenință să devină în mod irevocabil stabilite în ADN-ul uman. Tot aceeaşi oameni de ştiinţă mai avertizează că deformările grave cauzate de virus vor modifica încet genomul uman, iar acest lucru va fi moştenit de la fiecare generație umană de acum încolo. Astfel încât, în loc să continue să evolueze, dezvoltarea speciei umane va regresa, pentru că virusul zika provoacă creierul uman să se micșoreze.

Un raport care va fi publicat în revista „Journal of Astrobiology and Outreach” susține că virusul Zika amenință un „regres dramatic al evoluției umane”. Se spune că în cazul cel mai rău, ADN-ul viral va deveni codificat în genomul uman, dând naștere la „o populație de oameni cu o dimensiune diminuată a creierului şi cu o capacitate redusă de inteligenţă”.

P.S. Dragi cititori, deja teoria conspiraţiei pare să devină realitate. De fapt, ei (cei de la conducerea din umbră a omenirii) îşi doresc să degradeze specia umană, să o transforme într-un fel de zombi fără creier, astfel încât oamenii să poată să fie manipulaţi şi controlaţi mult mai uşor. Oamenii inteligenţi nu pot fi manipulaţi uşor, dar cei fără minte, da.

Oare acesta a fost planul de la bun început? Aşa cum am scris într-un articol de acum câteva zile (Periculosul virus zika poate fi găsit de vânzare pe Internet! Iată şi dovada că zika are legătură cu familia Illuminati Rockefeller!), virusul zika are de-a face cu familia Illuminati Rockefeller, ceea ce face ca să crească bănuielile implicării organizaţiei Illuminati în această afacere mondială.