O victorie a site-urilor alternative: o instituţie guvernamentală din America recunoaşte oficial că „marijuana ucide cancerul”! Adevărul nu mai putea fi ascuns de oameni, din cauza marilor corporaţii farmaceutice!

4.644 vizualizari

marijuana vindecaCredeam că acest lucru n-o să se mai întâmple, dar iată că minunea a avut loc: o instituţia guvernamentală din SUA a recunoscut negru pe alb că „marijuana ucide cancerul”! Asta după ce zeci de ani, organismele oficiale de sănătate (nu doar din SUA, dar şi din alte state ale lumii) au negat sau chiar au ridiculizat rolul marijuanei/canabisului în uciderea celulelor canceroase. Dar, ca urmare a creşterii exponenţiale a Internetului, se pare că adevărul nu mai poate fi ascuns de oameni şi instituţiile oficiale au recunoscut ceea ce era cu adevărat evident. Aceasta reprezintă o victorie a site-urilor alternative care au pus presiune pe instituţiile oficiale în a recunoaşte valoarea medicală a marijuanei. Şi e o veste rea pentru marile corporaţii farmaceutice care îşi văd puse în pericol profiturile uriaşe făcute din tratamentul ineficient al chimioterapiei!

Astfel, Institutul Naţional de Cancer al Statelor Unite (organism ce aparţine de Ministerul American al Sănătăţii) a recunoscut pe pagina sa oficială, cancer.gov, la secţiunea „Întrebări frecvente” faptul că marijuana „poate inhiba creşterea tumorii prin moartea celulară, blocând creșterea celulară şi dezvoltarea vaselor de sânge necesare tumorilor pentru a creşte, protejând, în acelaşi timp, celulele sănătoase normale”.

Tot pe acelaşi site, mai putem citi următoarele:

* un studiu de laborator privind canabinoizii a arătat că aceştia provoacă moartea celulelor canceroase, având un efect redus asupra celulelor normale de sân. Studiile pe şoareci în cazul cancerului de sân metastatic au demonstrat că aceşti canabinoizi pot reduce creșterea, numărul și răspândirea tumorilor.

* un studiu pe șoareci a arătat că aceşti canabinoizi pot proteja împotriva inflamării colonului, reducând riscul de cancer de colon.

* un studiu de laborator privind carcinomul hepatocelular (cancerul de ficat) au arătat că unul din canabinoizi (delta-9-THC) a ucis celulele canceroase.

* un studiu de laborator asupra canabidiolului a arătat că, atunci când e folosit împreună cu chimioterapia, aceasta este mai eficientă, crescând moartea celulelor canceroase, fără a afecta celulele normale.

Este timpul ca marijuana să fie legalizată în scopuri medicinale în toată lumea! Dacă ea este atât de eficientă în lupta împotriva cancerului, de ce o mai menţinem ilegală? De ce nu e interzis alcoolul, care e de o mie de ori mai periculos decât marijuana?