O teorie şocantă: Acceleratorul de Particule de la Geneva a fost închis temporar la sfârşitul lui aprilie 2016 pentru că a produs un cutremur puternic în Oceanul Pacific! Dacă ar fi avut intensitatea mai mare, tsunami-ul creat ar fi măturat o parte din oraşele lumii!

10.546 vizualizari

CERN cutremurExact înainte de Paşti, pe 29 aprilie 2016, o ştire aparent neînsemnată a trecut neobservată: Acceleratorul de Particule CERN (LHC) de la Geneva a fost închis temporar, din cauza unei…nevăstuici! Citez de pe agerpres.ro:

Un mamifer mic, cel mai probabil o nevăstuică, a reușit să „saboteze” cel mai puternic instrument științific de care dispune civilizație umană la ora actuală, acceleratorul de particule Large Hadron Collider (LHC) de la Centrul European pentru Cercetări Nucleare (CERN) din apropiere de Geneva.

Marele Accelerator de Hadroni, o bijuterie de inginerie și tehnologie în valoare de peste 7 miliarde de dolari, cu o circumferință de 27 de kilometri și aflată la 100 de metri în subteran, în care gonesc protoni cu viteze apropiate de cea a luminii, a rămas fără energie în cursul nopții. Tehnicienii care au verificat defecțiunea au descoperit rămășițele carbonizate ale unui mic animal blănos, aflat în apropierea unui cablu de înaltă tensiune cu învelișul izolator ros.

„Am avut probleme electrice și suntem destul de siguri că au fost provocate de un animal mic”, a declarat Arnaud Marsollier, purtător de cuvânt al CERN. Deși nu a fost desfășurată o analiză exhaustivă a resturilor fumegânde ale animalului sabotor, Arnaud Marsollier a ținut să menționeze că „a fost, probabil, o nevăstuică”. Ulterior, într-un document oficial al CERN, se menționa că animalul „ar fi putut fi un jder”.

Dar, conform site-ului de conspiraţii Freedom Fighter Times, Acceleratorul de Particule a fost închis la sfârşitul lui aprilie 2016 nu din cauza unei „nevăstuici”, ci pentru că a existat teama că s-ar fi putut declanşa în viitorul apropiat un cutremur devastator şi un tsunami global care ar fi „măturat” oraşele lumii, ca urmare a experimentelor de la accelerator.

Foarte interesant e faptul că imediat după ce acceleratorul a rămas fără curent electric, în partea cealaltă a lumii, în Vanuatu (în Oceanul Pacific) a avut loc un cutremur puternic, de 7,3 grade pe scara Richter, existând pericolul de a produce un tsunami devastator (care, din fericire, n-a mai avut loc). Despre acest cutremur din Vanuatu, putem citi ştirea de pe news.com.au, tot de pe 29 aprilie 2016. Citez din ştirea de pe site-ul mai sus amintit, cu titlul de „Cutremur puternic a lovit Vanuatu”:

„Vanuatu a fost lovit de un cutremur puternic, aducând cu sine amenințarea valurilor tsunami. Seismul a fost evaluat la cu o putere de 7,3 grade pe scara Richter, având loc la o adâncime de peste 10 km”.

Susţinătorii teoriilor conspiraţiilor susţin că Acceleratorul de particule de la Geneva a produs cutremure puternice în lume şi cu alte ocazii, ca de exemplu cutremurul din Nepal din aprilie 2015, care a făcut mii de victime sau mega-cutremurul de 8,8 grade din 2010 din Chile. De ce? Pentru că acceleratorul are puterea de a afecta câmpul magnetic al Pământului, iar acest câmp magnetic poate influenţa, conform unor specialişti, producerea cutremurelor.