O teorie a conspiraţiei incredibilă: „călătorul în timp” John Titor ar fi de vină pentru evenimentele teroriste 9/11 de la New York, pentru a preveni posibilul război civil distrugător din 2008 din America

4.480 vizualizari

Evenimentele teroriste de pe 11 septembrie 2001 de la New York (9/11 cum mai sunt ele cunoscute) reprezintă o tragedia în istorie recentă a omenirii, soldându-se cu mii de morţi şi pierderi materiale uriaşe. Despre aceste evenimente există o mulţime de teorii ale conspiraţiei, dar, ţinând cont de toate datele adunate până în prezent, a da în continuare vina pe Osama bin Laden şi organizaţia teroristă Al Qaeda pentru 9/11 înseamnă cel puţin a fi naiv. Scenariul cel mai probabil (şi ascuns publicului) a fost acela că evenimentele teroriste 9/11 au fost puse la cale din umbră de „Deep State”-ul american şi finanţate discret de miliardarul Warren Buffett, unul dintre cei mai bogaţi oameni din lume (citiţi mai multe în cadrul acestui articol Marea conspiraţie a atacurilor “teroriste” de la 11 septembrie 2001 (partea 1): 9/11 a fost o lovitură de stat!).

Ei bine, zilele acestea am citit o teorie bizară a conspiraţiei, care este şi SF, dar despre care am să vorbesc în cadrul acestui articol, de dragul prezentării mai multor puncte de vedere. Iar totul porneşte de la un aşa-zis călător în timp, John Titor. Despre John Titor, “călătorul în timp” care a apărut pe forumurile de pe Internet din anul 2000, am vorbit mai multe în cadrul acestui articol: John Titor, călătorul în timp. De fapt, John Titor este poate cel mai faimos “călător în timp”; el susţinea că ar fi un soldat care venea din viitor (anul 2036), făcând saltul temporal, folosindu-se de o maşinărie fabricată la comandă guvernamentală de către General Electric, cu care a străbătut două mini-găuri negre.

Timp de 16 luni, până la brusca sa dispariţie virtuală, Titor a captivat numeroşi internauţi cu previziunile lui. Şi chiar dacă multe s-au dovedit inexacte, adepţii lui au găsit explicaţia: poate că evenimentele s-au petrecut doar într-unul din numeroasele universuri paralele coexistente! De pildă, Titor a prezis un conflict nuclear la scară mondială din 2015, un război civil din America în anii 2004/2005 cu punctul culminant în 2008, plus numeroase dezastre naturale provocate de om.

Însă, el nu a pomenit însă nimic despre tragedia de la 11 septembrie 2001, ceea ce ulterior a dat apă la moară contestatarilor săi. Însă, aici vine teoria conspiraţiei despre care am să vorbesc: în anul 2008, trebuia să aibă loc un război civil distrugător în SUA. Aşadar, era nevoie de un eveniment care să unească naţiunea americană, iar acesta a venit sub forma lui 9/11, astfel încât războiul civil din 2008 nu a mai avut loc şi linia timpului s-a schimbat…

Foto: science-rumors.com (prelucrata)